یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام عزیزاهای دلمم من ۱۳۹۹ نه ماهه تحت نظرش بودم بعده ۱۳ سال نازایی نتیجه گزفتم خدا خیرش بده ..واقعا ...
سلام عزیزم شما پکیجشونو گرفته بودین؟
من پلی کیستیکم الان دوماهه پریود قطعه کلا پریودم وابسته به آمپول شده تا نزنم باز نمیشه
راهکاری واسه اینم داره؟
میترسم هزینه کنم جواب نده
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
عبزم با همون لایو های اینستاگرامشون برید جلو و اصلاح سبک کنید . قرص هورمونی رو قطع کنید بعد از چند م ...
ممنون اتفاقا چند روز پیش باز شد بعد دوماه با اصلاح سبک
الان باردارید شما؟
تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
میشه ب من کمک کنید چیکار کنم چطوری باایشون تماس بگیرم.من ذخیرتخمدانم زیریکه.دارم دق میکنم.توروخدابرا ...
مشکلی نیست با لایو های اصلاح سبک خانم تاجیک پیش برو ذخیره میره بالا ، من پیش رفتم ذخیره از ۰.۸۱ شد ۲.۴ ، پس استرس نداشته باش، با لایو پیش برو ، یادداشت کن ، ۳ ماه رعایت کن هرچی گفته ، بعدش روز ۳ پریود برو آزمایش میبینی ذخیرت رفته بالا