2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم التماس دعا دارم

شب شام ماکارونی داشتیم بچم از یربع پیش همش استفراغ میکنه نگران شدم😭

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
منم التماس دعا دارمشب شام ماکارونی داشتیم بچم از یربع پیش همش استفراغ میکنه نگران شدم😭

ایت الکرسی و صلوات خوندم براش

انشالله چیزی نیست.صبح ببرش دکتر

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
منم التماس دعا دارمشب شام ماکارونی داشتیم بچم از یربع پیش همش استفراغ میکنه نگران شدم😭

بابا همش ساختگیه حالا یکی تصادف میکنه نباید همه از 

رفتن به جاده ترس داشته باشن که 

منم از اون موقع که این موضوع مرگ با ماکارانی چو افتاد 

اصلا خبر نداشتم صد بار عنواع و اقسام ماکارانی رو میل کردم

تازه بیشتر هوس ماکارانی کردم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ایت الکرسی و صلوات خوندم براشانشالله چیزی نیست.صبح ببرش دکتر

ممنون عزیزدلم اجرت باخدا

دارم سکته میکنم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
ممنون عزیزدلم اجرت باخدادارم سکته میکنم

فدات بشم

چیزی نیست باور کن

ماکارونی سنگینه به بچه نساخته همین

فقط بیزحمت میشه برا شفای مادرم دعا کنی

چون شنیدم دعا برا دیگران میگیره

بابا همش ساختگیه حالا یکی تصادف میکنه نباید همه از رفتن به جاده ترس داشته باشن که منم از اون موقع که ...

نوشجونت عزیزم

باورت میشه بعد انتشار اون خبر اولین بار هست درست کردم دلو زدم ب دریا گفتم چیزی نیس

حالا نمیدونم دلیل استفراغ بچم چیه قلبم الانِ وایسه

نوشجونت عزیزمباورت میشه بعد انتشار اون خبر اولین بار هست درست کردم دلو زدم ب دریا گفتم چیزی نیسحالا ...

ماکارونی سنگینه خب

شاید به بچه نساخته

فدات بشمچیزی نیست باور کنماکارونی سنگینه به بچه نساخته همینفقط بیزحمت میشه برا شفای مادرم دعا کنیچون ...

ممنون گلم

حتمااا عزیزم بلا بدور انشاالله