یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همه گفتن برید پیجش اگه یه نفر بگه روشش چیهتااینجافهمیدم مواد غذایی تازهحذف لبنیات و قند و شکر و مواد ...
عزیزم هیچ دارو خاصی غیر تقویتی به من ندادم رفتم ازمایش ذخیره تخمدانم ننسبت به سنم بهتر شده بود اول ارامش داشته باش استرس برات سم هست به نظر من هیچ چیز اضاف تری نگفت جز یه روز درمیان مولتی ویتامین معمولی یه روز درمیان دیگه اش دیابتون که میشه مولتی ویتامین دیابتی هفته دوبار کلسیم هفته دوبار ویتامین ای زینک و امگا ۳،از این ساشه پودری اینوفولیک هم یه روز در میان تو اب حل کن بخور فکر کنم ای از همش مهم تر بود ولی واقعا اگه تغذیه و پیاده روی و ساعت خوابت درست کنی شکر و قند کامل حذف کنی جواب میگیری فقط مدام باشه
همه گفتن برید پیجش اگه یه نفر بگه روشش چیهتااینجافهمیدم مواد غذایی تازهحذف لبنیات و قند و شکر و مواد ...
تو پیجش هایلایت ها رو گوش بده و بنویس من راضی بودم خدا خیرش بده ولی مطمینم سبک زندگیت درست شه مریضیت درمان میشه من همراه با پلی کیستیک بهم گفتن بیماری خودایمننی دارم دست و پام هر لحظه درد شکستگی داشت روحیمم داغون بود الهی شکر پریودم مرتب شد دردم به کل از بین رفت دکتر روماتولوژی یه عالمه کورتون نوشته بود برام که خدا رو شکر نخوردم و اصلاح سبک زندگی کردم هرچند الان دوباره روال بد گذشته رو انجام میدم ولی فعلا حالم خوبه