یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه نمره کافی برسونی و بعدشم مصاحبه و گزینش اوکی باشه برات ،استخدام میشی
این همه ادم تا حالا از دانشگاه ازاد و علمی کاربردی و پیام نور و... مدرک گرفتن و رفتن سر کار
این حرفا رو از کجا میارید اخه؟
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
فرهنگیانم یا باید کنکور که شرکت میکنی دانشگاه فرهنگیان قبول بشی که بعدش معلم میشی
یا هر رشته دیگه ای که بخونی بعدش باید ازمون استخدامی بدی ( اگه رشته شما رو بخوان) و قبول بشی ،مثل بقیه ازمونهای استخدامی هست شرایطش
خدایا شکرت که هستی... خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت... شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
قطعیت داره خببب من خواهرم رفت دانشگاه دولتی فرهنگیان و بعدش استخدام دولتی شد میخوام بدونم اگه برم دا ...
عزیزم اون بورسیه خود دانشگاه فرهنگیان بوده
چندسالته شما؟