2777
2789
سلام عزیزم میشه شما شون رو به منم بدید من 6 ماه رعایت میکنم اما میخوام پریود بشم یک هفته لکه بینی دا ...

دم نوش زعفرون بخور. تخم شوید دم کن بخور. گل گاوزبون. دارچین... 

همسرم و دخترم. عشق های زندگیم. 
سلام عزیزم میشه شما شون رو به منم بدید من 6 ماه رعایت میکنم اما میخوام پریود بشم یک هفته لکه بینی دا ...

شماره ندارن باید به پیج خودشون یا همکاراشون دایرکت بدین

الآنم که میگه تشکیل پرونده نداریم

به زودی منم مامان میشم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه ب من کمک کنید چیکار کنم چطوری باایشون تماس بگیرم.من ذخیرتخمدانم زیریکه.دارم دق میکنم.توروخدابرام دعاکنید

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
میشه ب من کمک کنید چیکار کنم چطوری باایشون تماس بگیرم.من ذخیرتخمدانم زیریکه.دارم دق میکنم.توروخدابرا ...

دایرکت بدین به همکاراشون

به زودی منم مامان میشم😍
دایرکت بدین به همکاراشون

آدرس و شماره همکارشون ندارم شمااگرداریدکمکم کنید

..بسم الله الرحمن الرحیم..اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧..توروخدابرای باردارشدن من ومادرای مثل من یکباربخونید
سلام عزیزاهای دلمم من ۱۳۹۹ نه ماهه تحت نظرش بودم بعده ۱۳ سال نازایی نتیجه گزفتم خدا خیرش بده ..واقعا ...

سلام  عزیزم شما پکیجشونو گرفته بودین؟

من پلی کیستیکم الان دوماهه پریود قطعه کلا پریودم وابسته به آمپول شده تا نزنم باز نمیشه

راهکاری واسه اینم داره؟

میترسم هزینه کنم جواب نده

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
سلام  عزیزم شما پکیجشونو گرفته بودین؟ من پلی کیستیکم الان دوماهه پریود قطعه کلا پریودم وابسته ...

عبزم با همون لایو های اینستاگرامشون برید جلو و اصلاح سبک کنید . قرص هورمونی رو قطع کنید بعد از چند ماه هورمون هاتون تنظیم میشه و پریود میشید

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
عبزم با همون لایو های اینستاگرامشون برید جلو و اصلاح سبک کنید . قرص هورمونی رو قطع کنید بعد از چند م ...

ممنون  اتفاقا چند روز پیش باز شد بعد دوماه با اصلاح سبک

الان باردارید شما؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
میشه ب من کمک کنید چیکار کنم چطوری باایشون تماس بگیرم.من ذخیرتخمدانم زیریکه.دارم دق میکنم.توروخدابرا ...

مشکلی نیست با لایو های اصلاح سبک خانم تاجیک پیش برو ذخیره میره بالا ، من پیش رفتم ذخیره از ۰.۸۱ شد ۲.۴ ، پس استرس نداشته باش، با لایو پیش برو ، یادداشت کن ، ۳ ماه رعایت کن هرچی گفته ، بعدش روز ۳ پریود برو آزمایش میبینی ذخیرت رفته بالا

مشکلی نیست با لایو های اصلاح سبک خانم تاجیک پیش برو ذخیره میره بالا ، من پیش رفتم ذخیره از ۰.۸۱ شد ۲ ...

لایواش کی هست؟پیجش دارم

هایلات هاشو نگا کنی ذخیره کرده . اونجا درمورد همه چی توضیح داده

چشم گلم

ممنون  اتفاقا چند روز پیش باز شد بعد دوماه با اصلاح سبک الان باردارید شما؟

خدا رو شکر .نه عزیزم‌ باردار نیستم هنوز نرفتم برای آزمایش اقدام .برام دعا کن

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین