2777
2789
عنوان

کیا دلشون بچه دوم‌میخاد ولی از کرونا میترسن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 53 پست
پسرم ۸ سالش  بچه دوم نمیخوام شرایطشو ندارم چه روحی چه اقتصادی

خوب کاری میکنی

من که مثل چی پشیمونم

پیرم کرد پسر دومم

بچه اولمم نابود شد😥😥

برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرست.ممنون😍😍😍

وضعیتت مثل منه... منم پسر چهار ساله دارم و اصلاااا نمیخواستم بخاطر کرونا و آینده و اوضاع مالیم دومی رو بیارم .... ولی یک دفعه نظر منو شوهرم عوض شد و گفتیم بهتره که بیاریم ... الان توی رژیمم برای دختر 😍

دعام کن خدا صلاح منو توی دختر دار شدنم بدونه.. سالم و صالح باشه

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من نتونستم همسرمو راضی کنم بریم همین تبریژ خودمون. میگه بچه رو ول کن. من میشم بچت 😑😑😑 واقعا ...

الان بیزاره یکم‌پیر تر ک بشه بعد میفهم 

خدایا شکرت 
والا من نتونستم همسرمو راضی کنم بریم همین تبریژ خودمون. میگه بچه رو ول کن. من میشم بچت 😑😑😑 واقعا ...

خوبه که.من خودمم بچه دوس ندارم.ولی از ته دلم دعا میکنم خدا بهت نی نی سالم بده ب زودی.اصلا دکتر تببریز و تهران بی خیال‌.دکترت حضرت علی اصغر

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
وضعیتت مثل منه... منم پسر چهار ساله دارم و اصلاااا نمیخواستم بخاطر کرونا و آینده و اوضاع مالیم دومی ...

انشااالله عزیزم خدا بهت دختر بده اگه باردار شدی و دختر شد تو این تاپیک من بگو خوشحال بشم خخخ. توهم برا من دعا کن یه پسر سالم خدا بهم بده خانوادیه شوهرم همه دخترن پسر ندارن منم‌میگم دومی هم باز دختر یجورایی میترسم نکه دختر بد باشه ها ولی یدونه دارم دلم میخاد دو جنس داشته باشم بازم هرچی صلاح

خدایا شکرت 
منم ی زایمان ناموفق داشتم ولی دیگه میترسم.همش میترسم بازم اون مشکلا پیش بیاد و بچه جز دردسر چیزی نیس ...

آخی عزیزم.ترس خیلی بده ،منم بخاطر ترس از سقط یک سال صبر کردم.

ولی همه بارداری ها شبیه هم نیست، پیش یه دکتر خیلی خوب برو، از قبل از بارداری، همه آزمایش‌های لازم رو بده، نگران نباش.بسپار به خدا. ولی البته قبلش دلت رو یه دل کن. بچه هم سختی داره، هم شیرینی.بسته به تحملت داره. یه بار کامل بهش فکر کن و یه تصمیم اساسی بگیر ،تردید خیلی بده .اگه بچه میخوای تا جوانتر هستی بیار که با بچه رفیق باشی، نه تفاوت سنی زیاد. اگه هم نمیخوای دیگه بهش فکر نکن. نشخوار ذهنی خیلی انرژی آدم رو میگیره.

خوبه که.من خودمم بچه دوس ندارم.ولی از ته دلم دعا میکنم خدا بهت نی نی سالم بده ب زودی.اصلا دکتر تببری ...

آره واقعا 😔 دیشب دگ دیدم دکتر پیدا نمیکنم سپردم به خدا. گفتم خدایا مگه همه چی دست خودت نیست. صلاح دونستی یه بچه ی سالم بده🥺

حالا حالا ها وقت داري عجله نكن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
2810