انقدددددددد دلممممم پسرررررر میخاد از یه طرف میترسم باردار بشم دختر بشه از یه طرفم از کرونا میترسم دخترم ۴ سالشه خودمم ۲۵ سال شما ها چی بچه اولتون چن سالشه دلتون دختر میخاد یا پسر ؟ برا بچه اولم اصلا مهم نبود جنسیتش ولی برا بچه دوم خیلی دلم پسر میخاد منکه کرونا بره میرم دکتر تغذیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ی زایمان ناموفق داشتم ولی دیگه میترسم.همش میترسم بازم اون مشکلا پیش بیاد و بچه جز دردسر چیزی نیست و همه میگن نیاری پشیمون میشی بین اوردن و نیاوردن گیر کردم ناراحتی اعصاب گرفتم
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
تبریز. تو تبریژ خیلی شهلا دانایی رو تعریف میکنن. ولی اونم کلا نوبت نمیده. بیشتر برای سقط مکرر و نازا ...
بابا ی نوبت بیا تهران پیش دکتر فاطمه رحیمی شعر باف
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
منم بچه دوم خیلی میخوام دخترم رو خدا بعد 10 سال بهمون بخشیده و الان هم جنین فریز شده داریم ولی اونقدر دوران حاملگی سختی داشتم که جرات نمیکنم بچه بیارم و همسرم هم خیلی دوست داره ولی خودم میترسم
توی دهمین بهار زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده 😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞