استاتر منم دخترم ۷ سالش یکم اضافه وزن داره میترسم میشه بگید چه دکتری باید ببرمش؟ یعنی تخصصش چی بای ...
اضاف وزن اصلا مهم نیست من خیلی بچه تپل چاق با اضاف وزن بالا دیدم روند رشد طبیعی دارن ولی ب نظرم بد نیست سالی ۱ بار چکاب بشن..من فوق تخصص غدد کودکان بردم ..حتما کودکان باشه ک تخصصش داشته باسه غدد خالی نباشه
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پر ...
عزیزم من متوحه نمیشم تو و شوهرت گریه و زاری میکنین بخاطر قد بچه؟؟؟خب اولا که قد ارثیه و بعدشم همون دکترهایی که بردی گفتن که اوکیه و فعلا نیاز به دارو نداره پس دیگ چرا نگرانی
عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم
خدا رو شکر سن خوبی بود یادته بدنت مو زائد هم داشت؟؟ دختر من کل بکینیش پر شده
والا یادم نیس کی درومد ولی دیگه کلاس شیشم یادمه داشتم..
تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
به منم میگفت دست بزنی یکیش کوچیک میشه یکیش بزرگ حالا ک پستتو خوندم یادم افتاد😂😂😂😂😂😂
😂😂😂
تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
وای خیلی رود که😥 یادتون کی سینه و مو زائد دراورد ...من دوست ندارم زیر ۱۲ سال بشه
من خودم نه سالگی پری شدم به خاطر همین می ترسیدم دخترمم همین طور بشه عکس استخوانیش گرفت دوسال از سنش کمتر بود دکترش گفت همین دلیل میشه که دیر تر به بلوغ برسه
عزیزم ۷ سالگی چند تار موی زاید زیر بغلش در اومد بردم دکتر گفتن چیزی نیست ۸ سالگی سینه هاش برجسته شد ...
منم از همینش میترسم دختر منم ۷ و نیم شروع شد مطمعنم ۹ونیم پریود میشه اگ جلوش نگیرم ولی من شوهرم اصرار داره حتما امپول بزنه جون از لحاظ روحی اصلا امادگی شون نداره صفحات قبل بخونی میبینی چقد بچه س هنوز فرق دختر پسر نمیدونه
بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان