2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ولی اکثر اقایون مجرد عاشق زنان مطلقه و بعضا بچه دار میشن، اون عیب نداره ولی مرد مطلقه بخواد با ...

به عمرم روزی دنبال زن متاهل نبودم چون خط قرمز زندگیمه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ضمنا مادرش میدونست میخامم بیام جلومادر خدابیامرزمم میدونست داشتم خونه میخریدمچیزی نمیدونی قضاوت نکن

باشه آقای محترم شما عالی و فوق العاده این 

دوست دخترتونم بدترین دختر دنیا و خیانت کار

حق با شما هست 

شما درست میفرمایید 

فرمایش شما صحیحه

جامعه داره به قهقرا میره😄متاسفم واقعا شرایط بدی شده بیشتر به خاطر ساپورت مالی ازدواج می کنند و همین ...

درست انقدر دارم میبینم دیگه حالم بد شده

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

عکس کو نمیذاری دوباره؟

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
الان ولی اکثر اقایون مجرد عاشق زنان مطلقه و بعضا بچه دار میشن، اون عیب نداره ولی مرد مطلقه بخواد با ...

مطمئن باش اگه مردی خوب باشه زن جدا نمیشه و گوشتو بده دست گربه زن ایرانی جون به لب میشه که تصمیم به جدایی میگیره 

بعدم اکثرا حضانت بچه با پدره که این شرایطو برا ازدواج بعدی سخت میکنه 

به قول معروف زن کرده رو زنش بدین زن طلاق داده رو ع.. ش بدین

البته انکار نمیکنم هر کی باید با مثل خودش ازدواج کنه

خوب این که تو خوشحالی از نابود شدنش یعنی دوسش نداشتی

خوشحال نیستم هر چیزی کارمایی داره هر کسی بع کسی بدی کنه بدی میبینه

انقدرطرف یه ادم خیانتکار رو‌ نگیرید چون درست نیست