2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

29 بازدید | 5 پست

من با یک پسری وارد رابطه شدم این پسر خیلییییی عاشقم شد و من اولا چون خیلی خودشو برا من میکشت باهاش واردرابطه شدم و  بعد اط گذشت ۹ماه حس کردم این پسر مناسب ازدواج با من نیست ولی این پسره کاملا قصدش ازدواجه و بی از حد اندازه عاشقمه منم یکحورایی خیلی وابستش شدم و دوسش دارم ولی واس ازدواج اصلا کیس مورد نظرم نیست حالا من دیگه نمیتونم از این رابطه بکشم بیرون این پسر هم به خاطر من خیلی دارهه اذیت میشع .....اگه من برم این خیلی عذاب میکشه ..موندم چیکار کنم ...بنظرتون امکانش هست تویه ۳الی ۴سال رفتاراش و همه چیزش عو ض شه طوری که من این ادم رو به چشم ازدواج بتونم ببینم چون نمیخام ولش کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چه نظر کیس ازدواجت نیست ؟ معیاراتو نداره ؟ اخلاقش مشکله یا وضع مالیش؟ یا فقط وابسته ایی و حس ازدو ...

وضع مالیش درست میشه اخلاقش مشکله...نمدونم شاید فقط وابستم....نمیتونم تشخصی بدم وابستم یا دوسش دارم

وضع مالیش درست میشه اخلاقش مشکله...نمدونم شاید فقط وابستم....نمیتونم تشخصی بدم وابستم یا دوسش دارم

کدوم خصوصیتای اخلاقیش برات اذییت کنندس؟ اصلا تایپ هست این ادم؟

کاربری دست دو نفره 🦦😐