2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
من سیزده سالگی پری شدم انشالله ک دخترمم مثل خودم تو همون سن پری بشه البته ک فیلمای باز ماهواره هم ت ...

انشالله ک ب خودتون بره واقعا برا هیچ کسی پیش نیاد صحبت کردن درموردش راحت ولی تا تو شرایط ش نباشی نمیتونین درک کنین چقد سخت

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
من کلاس سوم سینه دروردم یادمه مامانم هی میبردم دکتر خیلی ترسیده بود ولی واسه خودم مهم نبود😑 رفتمم ...

به منم میگفت دست بزنی یکیش کوچیک میشه یکیش بزرگ حالا ک پستتو خوندم یادم افتاد😂😂😂😂😂😂

میشه برا مستقل شدنم یه صلوات بفرستین؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دحترا امروزی یخاطر اینکه همش تو گوشین و ماهواره بیشترشون بلوغ زود رس دارن

موقع ماهمش بازی قایم باشک لی لی هفت سنگ و اینا بود.الان این چیزا فراموش شده سرگرمی و بازیشون شده گوشی و فیلم  وماهواره

اللهم عجل لولیک الفرج

استارتر به نظر من دخترت ضربه ای که از حساسیت شما میخوره خیلی بیشتر از زود بالغ شدن.......الان من که قدم ۱۶۰ عیبی داره،والا که اعتماد به نفسسم به سقف .......دخترت اصلا نباید بفهمه داره می می در میاره،یا اگه دربیاره عیبه،به نظر من نزار بفهمه،اینهمه بردیش دکتر خوب معلومه بچه استرس گرفته.....

ازبس لاغرو ضعیفن مجبور میشیم همش استرسن

دختر منم از بس میگفتن چرا بهش غذا نمیدی چرا بهش نمیرسی ...انگار من از عمد رژیم ش میدم... همیشه شربت تقویتی میدادم البتع زیاد تعقیری هم نمیکرد تو وزنش ولی قد و رنگ پوستش خیلی خوب میشد بعد خوردن ..ب نظرم ندین دیگه اگ ۱ درصد هم برا همون بشه جلوگیری کرده باشبن

وای خیلی رود که😥 یادتون کی سینه و مو زائد  دراورد ...من دوست ندارم زیر ۱۲ سال بشه

عزیزم ۷ سالگی چند تار موی زاید زیر بغلش در اومد بردم دکتر گفتن چیزی نیست ۸ سالگی سینه هاش برجسته شد بردم دکتر گفت بلوغ شروع شده یه سال بعدشم پریود شد دکتر گفت بیا آمپول بزن عقب بیافته ولی من با چندتا دکتر مشورت کردم گفتن نزن بزار روند طبیعی بدنشو طی کنه

زینک خودش اگر زیاد مصرف بشه باعث بلوغ زودرس میشه

بعد رشد سینه خود دکتر گفت قطع کن  البتع زیاد هم قرص دوست نداشت نخورده بود

ما ک ماهواره نداریم خودمون هم نسبتا خانواده مذهبیم حالا ن خیلی ولی در حد عرف جامعه ...‌

گوشی چی؟پیش دوستاش چی.اگ دوستاشونم داشته باشن هم روی اخلاق این بچه تاثیر داره

اللهم عجل لولیک الفرج
موقع ماهمش بازی قایم باشک لی لی هفت سنگ و اینا بود.الان این چیزا فراموش شده سرگرمی و بازیشون شده گوش ...

متاسفانه بله الان اجی خودم بخاطر همین چیزا زود پری شد 😐

هیچ کس انقدر خوشبخت نیست که زاده نشود
عزیزم عکس مچ دستش گرفتی سن استخوانیش چه قدر بود قدش الان چنده

عکس مچ دست ش و ۷ سال و ۹ ماهگی گرفتم زده بود ۸ سال و ۳ ماه یعمی ۶ ماه بیشتر ک دکتر گفت خوبه ماه دیگع باید دوباره عکس و ازمایشات تکرار بشه دعا کنین خوب باشه...قد ۸ سالگی تمام ۱۲۹ بود ۸ سال و ۲ ماه ۱۳۰   ۸ سال و ۴ ماه ۱۳۳  قشنگ متوجه شدین جهش رشد داشته تو این ۴ ماه؟؟ ۵ سانت زیاد شده و ۲ کیلو هم‌وزن گرفته 

خواهر من 8 سال و نیمشه  سینه هاش بالا اومده  داره به پسرا هم توجه میکنه😂 فک کنم طبیعیه

فکر نکنم اخه .. زود پریود میشه بعد از این طرف ب قول شما این میل جنسی ک تو بچه ۸ ۹ ساله زیاد بشه عقل رس هم نشدن چطور میشه کنترلش کرد؟؟؟

راستی رفتی دکتر من ب بدبختی برا ۲۹ این ماه وقت گرفتم

ن هنوز زنگ زدم گفت مرداد بیار ولی اول تیر آزمایشات عکس و میگیرم ازش اخر تیر میبرمش تحمل ندارم تا ۱۸ مرداد😟

نگرانی تون درک میکنم . ماشالله مشخصه مادر اگاهی هستین فقط از لحاظ روانی ب دخترت توحه داشته باش و این ...

ممنون عزیزم لطف دارین😘😘 سال گذشته صخره توردی میرفت امسال ک کرونا بود خونه نشین شد خیلی اذیت شد.. والیبال خیلی دوست دارم بره ولی خودش ب ورزش رزمی علاقه داره انشالله یکم اوضاع کرونا بهتر بشه میفرستمش