2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس دختر ۸ ساله م😢 ...کسی تجربه ش داره ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78948 بازدید | 689 پست
والا من ابتدایی بودم سینم در اومد و اول دبیرستان پریود شدم. سینه ربطی ب پریود نداره شاید دیر پریود ش ...

اشتباه نکید دوسال بعد رشد سینه پریودی هم شروع میشه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
منم همین و گفتم ولی دکتر میگفت ک نه اینجوری نیست البته قرص هاش نصف خورد حوصله خوردنشون نداشت نصف ش م ...

والا منکه میخگاستم سر خود برا دخترم زینک بگیرم یکی گفت سر خود نده باعث بلوغ زود رس میشه تو بزرگیش

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک میکنم حساس شدی خیلی زوده هنوز

ببین همه چیش نرمال بود اما جدیدا حس میکنم سینش سفت شده  ینی ۳ شب پیش حس کردم 

بعد ازمایش و ایناش نرمال بود

حالا دارم  میبرم پیش تقریبا معروفترین غدد اطفال ببینم چی میگه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اشتباه نکید دوسال بعد رشد سینه پریودی هم شروع میشه

نبابا من مطمعنم 4م یا 5م بودم سینه هام جیک زد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
الکی بچه رو نترسون یه بچه ای زود میشه یکی دیر کاملا عادیه، ولی سن دختر شما دیگه بلوغ زودرس نیست که، ...

علامت اولیه ک ۷ سال و نیم داشت الان وسط پروسه س احتمالا ۹ سال و نیم نهایت ۱۰ ساله پریود بشه  یعنی زود نیست  گناه داره اخه

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
علامت اولیه ک ۷ سال و نیم داشت الان وسط پروسه س احتمالا ۹ سال و نیم نهایت ۱۰ ساله پریود بشه  یع ...

من میگم هرکی شد بشه فقط عین من کوتاه نشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نبابا من مطمعنم 4م یا 5م بودم سینه هام جیک زد

عجب

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
حالا از وقتی سینه دربیاد تا بلوغ کلی طول میکشه.شاید حدود ۲ سال.نگران نباش. بچه های خواهر و برادرم ه ...

من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پریود شدن قد ها هم ۱۷۵ ب بالا شانس منه 😖

من میگم هرکی شد بشه فقط عین من کوتاه نشه

قدتون چقدر؟

قدتون چقدر؟

۱۵۷

۱۵۷

تازه ۱۵۴ بودم

بعد زایمان اولم ۳ سانت رشد کردم😳

من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پر ...

باور کنید همش وراثت نیست غذا هم تاثیر داره الان همه چی شده هورمون مرغ گوشت میوه سبزی همه چی

شوهرتم؟. گناهداره دخترت نزار بفهمه باباش میدونه خجالت میکشن

نمیشه ک اونم باباش باید پیگیر باشیم دیگه ..اون ک نمیدونه مشکل ش چیه مجبورم ب شوهرم بگم ک فکر دکتر باشه ولی سینه ش و اول شوهرم دید من باور نکردم اخه چند روز قبل صاف صاف بود

من ۱۰ ساله سینه م رشد کرد و ۱۱ سال و نیم پریود شدم دخترم ۲ سال از منم جلو تر عمه هاش همه دبیرستان پر ...

وای 175 به بالا چه خبره واسه یه خانوم ؟ منکه دوس ندارم 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
۱۵۷

منم 157 ام