2777
2789

میگ هوای زنت و‌بچت هواشون داشته باش بعد از اوبر خودش باعث اختلافمون میشه البته ما خودمون مشکل داریم ولی اون بیشتر اختلاف میندازه باسیاست و غیر مستقیم من سیاست ندارم همش ب شوهرم غر میزنم میگم چرا فوضولن دخالت میکنند دس خودم نیست دورو نیستم ‌مثلا دخالت اخیرشون چرا اقد خرجتون بالان مگه چقد میخورید مگه چقد برنج خیس میکنی میخواید حال کنید بریز بپاش کنید بعد شوهرم حقوقشو برا ی ماه داد دسشون ک بشون ثابت کنه خرجمون زیاده بدون اطلاع من وسط برج دیدن واقعا زیاده ب شوهرم گفتن ما فک میکردبم تاحالا تو ولخرجی میکنی ب زنت بگو یه روز گوشت درس کنه یه روز عدس درست کنه منو مقصر کردن  😏دراین حد دخالت بعدم میگن دلمون میسوزه 

مادرشوهرت باسیاست نیست حرومزادس

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استباه کردین خرجتوتو دادین اونا بکشن.ای خدااا واقعیه اینا؟ خدایا منو سوسک کن‌.چقدر بی سیاست و ساده این.

چه ربطی به اونا داره چقدر خرج میکنین؟ مگه خرجتوتو میدن؟ غلط میکنن دخالت میکنن اه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

واقعا خیلی کارشون اشتباه هست. وقتی دختر پسر ازدواج می کنند یعنی خودشون عاقل شدن و می تونند  رو پای خودشون وایسند‌.

چند سال ازدواج کردین. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
مادرشوهرت باسیاست نیست حرومزادس

مثل مادرشوهر من. زندگیمونو میخواد خراب کنه که به زور بی پول مارو برای چشم و هم چشمی بفرسته خارج. چون بچه های حروم..زاده ی فامیلش رفتن . جالبه همینجا یه ریال پول نداریم و کمکمون نمیکنه فکرمیکنه حرومزادگی واسه خارج رفتن کافیه پول نمیخواد

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

شوهرت چرا باید قضیه خرجو مخارجتون رو ب اونا بگه اصلا ب اونا چه ربطی داره ول خرجین یانه ببخشید ولی شوهرت بی عرضه ی بچه ننه ست

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
2810