2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلو شوهرم خودشیرینی میکنه من سیاست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 30 پست

عزیزم به شوهرت هم بسپار همه حرفها وخرید هاتونا پیش خانواده اش نگه چه دلیلی داره اونا بدونن شما ماهی چقدر برنج وگوشت وروغن مصرف میکنید نهار کباب خوردی پیش اونا بگو یه کم سوپ ساده درست کردم شما هم سیاست داشته باش تو روشون بگو شما ماهید تو دلت هرکاری دوست داشتی انجام بده 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگه واقعا بریز بپاش زیاد داری معلومه که دلشون برای پسرشون می‌سوزه

اصلا وقتی زن مردی ازدواج می کنند به نظرم به کسی مربوط نیست....

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

من خداروشکرهمسرم ازوقتی ک ازخانوادش جداشدیم اصلارنگ قصابی روندیدیم خودمون گوسفندمیگیریم میکشیم یاهرچی روکلی میگیریم اونام هی میگن خب کمترخرج کنید چیکارکنید الوبل کنیدتوقع دارن ازخرجمون کم کنیم ببخشیم به اونا

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

ببخشید همسرت کارش چیه که حقوق رو داد دست اونا.مگه کارشون مشترکه؟

بعدهم واقعا گرونیه.سعی کن خودت با کمک همسرت  خرج و مخارج رو مدیریت کنی.وقتی کم نیارید و خوب زندگی رو بچرخونی پای دخالت اوناهم باز نمیشه.تامام😊

من خداروشکرهمسرم ازوقتی ک ازخانوادش جداشدیم اصلارنگ قصابی روندیدیم خودمون گوسفندمیگیریم میکشیم یاهرچ ...

اونا برای شروع زندگی و خونه حمایتتون نکردن؟ ببخشید اینو بخاطر خودم میپرسم . اگه دوس داشتین جواب بدین 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اون مادر عمرشو پای بزرگ کردن و خوشبخت شدن بچه‌هاش گذاشته

ولی بَرده که نگرفته. احترام بذارن احترام میبینن  اگه فکرمیکنین بچه دار بشین چون بزرگش کردین بَردَتون شده و تو همه چی میشه دخالت کرد ظلم در حق زندگی و آینده ی اون بچست. خودخواهیِ محض

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

مثل مادرشوهر من. زندگیمونو میخواد خراب کنه که به زور بی پول مارو برای چشم و هم چشمی بفرسته خارج. چون ...

همشون همینن پیر میشن خرفت میشن

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
اونا برای شروع زندگی و خونه حمایتتون نکردن؟ ببخشید اینو بخاطر خودم میپرسم . اگه دوس داشتین جواب بدین ...

نه حمایت پدرشوهرم واسه عروسیمون نیامدگف کاردارم مادرشوهرم ازپول شاباشاک بقیه دادن کادودادوسایلامو۱۰روزبعدعروسی توانباری جمع کردم بردمنوخونه مادرشوهرم ۳سال زندگی کردم اینقدبااین خانواده سختی کشیدم ک نگوحالایزره زندگی داره ارامش میگیره

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
اون مادر عمرشو پای بزرگ کردن و خوشبخت شدن بچه‌هاش گذاشته

درست. به نظر من حق با این خانم هست. احترام مادر واجبه ولی این که بیان حقوق بچشون رو بردارن و بگن اینو بخرین اینو نخرین  خیلی اشتباه هست. زندگی مشترک ینی زن و مرد در کنار هم تصمیم بگیرن  نه خانواده اون ها. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
درست. به نظر من حق با این خانم هست. احترام مادر واجبه ولی این که بیان حقوق بچشون رو بردارن و بگن این ...

مگه شوهر استارتر خودش یه ماه حقوقشو نداد دست اونا

خب این فرق داره با اینکه اونا گرفته باشن، نشون می‌ده که شوهرش قبولش نداره شایدم من بد متوجه شدم. من حس کرده بودم که زن و شوهر یه دست نیستن

ولی بَرده که نگرفته. احترام بذارن احترام میبینن  اگه فکرمیکنین بچه دار بشین چون بزرگش کردین بَر ...

مگه بی‌احترامی کردن؟

مگه شوهرِ خودش حقوقشو نبرد نداد؟

ینی هر کسی یه نظر بده و همسر شما باهاش هم‌نظر بشه، شما و همسرتون رو به برده‌داری گرفته؟

2810