2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9686 بازدید | 532 پست
چون من تاپیکاش نگاه کردم اصلا کاربر بی ادبی نبود 

تعجب میکنم با این همه قدمت از اون سوال زشت دفاع میکنین  مگه اینجا کجاست که هر سوالی رو بپرسن حتی تو کیلینیک هم این سوال رو میپرسید تایید نمیکردن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سوالش زشت بود جای تذکر نداشت

قبول دارم ولی میگم شاید نمیدونسته اینقدر نباید رک باشه 

به هر حال خود دانید. من هیچوقت از کاربرای بی ادب و تاپیک جنسی خوشم نمیاد ولی خب این فرق داشت 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعجب میکنم با این همه قدمت از اون سوال زشت دفاع میکنین  مگه اینجا کجاست که هر سوالی رو بپرسن حت ...

خوبه قبل این پست شما خودم جواب دادم 

اصلا من قدیمی هم نباشم موافق تاپیک جنسی نیستم. من فقط گفتم کاربر بدی نبود اشتباه کرد 

میدونین چون من خودم معلم هستم از روی تاپیک ها شخصیت کاربرا را میفهمم میدونم کیا ریگی به کفششون هست کیا بار اولشونه و  اشنباه از روی ناآگاهی کردن 

2810