2777
2789
عنوان

عید سعید قربان مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 9686 بازدید | 532 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاربر گلشیده توی تاپیک بالا که استارترش الان تعلیق کردید صفحه آخر گفته بود بهم پیام خصوصی بدین 

من چک کردم 

دیدم انگار کلا دل رحمه  و یه کاربر دیگه هم بهش توی تاپیکش گفته درخواست دوستی میدم  حالا که اونو چک کردم دیدم تاپیک ندارم و گرونی زده بود شب یلدا 

@nazzzerr

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
کاربر گلشیده توی تاپیک بالا که استارترش الان تعلیق کردید صفحه آخر گفته بود بهم پیام خصوصی بدین  ...

به گلشیده و بانوی عشق تذکر دادم این کاربرم زیر نظر باشه ببینین بازم میزنه اگر زد بگین تعلیقش کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

گامبول هم قطع کن خیلی پرروعه چون به من قول داده بود تاپیک گدایی نزنه ولی باز کاربری جدید زده بود به اسم زردچوبه ادویه  که دیروز تعلیقش کردین  منم امروز به کاربری گامبولش پیام دادم مطمئن شدم خودش بود  

گامبول 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
گامبول هم قطع کن خیلی پرروعه چون به من قول داده بود تاپیک گدایی نزنه ولی باز کاربری جدید زده بود به ...

اشتراک خرابه باید حتما چک بشه که یکی هستن بتونم ببندم اینطوری ببندم بره تماس با ما باز میشه بدتر هم میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
مطمئن هستم خودشه  تمام مشخصات خودش بود  بعد برای اطمینان بیشتر بهش پیام دادم پرسیدم که تو ...

من میدونم شما مطمئنین ولی تماس با ما فقط با اشتراک قبول میکنه که تو دلیل لغوش نوشته اشتراکش باید باشه تا بازش نکنه خودمم بگم مطمئنم خودشه یا حتی خودش بگه باز باید اشتراک بگیریم قانون لغو هست

2810