2777
2789
اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﻳﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺮﻓﺎ ﺭﻭ ﺗﻮ ﻳﻪ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻌﺪ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻴﻠﻲ مﻣﺤﺘﺮﻣﻲ ﺗﻮ ﻳﻪ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﺩﻳﮕﻪ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﺗﻮ اﺯ ﻣﺮﺩا ﺧﻮﺷﺖ ﻣﻴﺎﺩ ﻃﺮﻓﺪاﺭﺷﻮﻧﻲ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺎ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﺩﺭﮔﻴﺮ ﻣﻴﺸﻲ!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا یعنی چی که از مردا خوشت میاد کسی اگه ریگی به کفشش باشه میره چت و فیس بوک که هیچ کسم نفهمه مگه مرد قحطی که اینجا بخوان دنبال مرد بگردن اونم تو تاپیک عمومی ما فقط میگیم شخصیت خانومارو با این ادا اطوارا پایین نیارین اینا همون مردایین که همه جا میبینیم از یه کره دیگه نیومدن که فرق داشته باشن اگه مردا سایت داشته باشن خانوما نینی سایتو ول میکنن صبح تا شب اونجا میچرخن حالا خوشتون میاد مردا با شما اینجوری با توهین برخورد کنن?
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
وااااااااااااای این سایت پدران عجب سایتیه هااااااااااااااااااااااا.من رفتم شوشومو عضو سایتش کنم. خانوماااااااا شمام برید همسرای گرامیتونو عضو کنید. به خدا بهتر از لاین و وایبره که شوهراتون میرن.حداقل اینجا با چندتا بابای خوب شاید آشنا شدن وحرفاشون روی هم اثر کرد http://pedaran.com/ ممنون الهام جون
خدایا عاشقتم.خیییییلی دوستت دارم.نی نی دار شدن همیشه برای من یه رویا بود.ممنونم که تبدیل به واقعیتش کردی.
ﺳﻮﻟﻤﺎﺯ ﺟﺎﻥ اﺑﺮﻭﻱ ﻣﻨﻮ ﺑﺮﺩ ﺑﻌﺪ ﺩﻳﺪ ﺗﻤﺎﻡ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﻃﺮﻓﺪاﺭ ﻣﻦ ﺑﻮﺩﻧﻮ ﺣﺮﻓﻮ ﺗﺎﻳﻴﺪ ﻛﺮﺩﻥ اﺯﻡ ﻣﻌﺬﺭﺕ ﺧﻮاﺳﺖ! ﭼﻪ ﺧﻮﺑﻪ که اﺩﻡ ﻣﺘﻮﺟﻪ ی ﺣﺮﻑ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻪ
تو بعضی تاپیکا اقایون با اسم خانوم میان و هنین خانوما خصوصی ترین مسایل زندگیشونو میگن هیچیم نمیشه اما تا یه کاربری اقا میبینن کلی ترین سوالشم جواب نمیدن و توهین میکنن که مثلا خودی نشون داده باشن و دوستاشون ببینن که این خانوم چه خوبه چه مومن و مثبت که اصلا جواب مردا رو نمیده
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
ببینید خانوما با این کار خودتون می خواین چی رو ثابت کنید توهین و تحقیرو هزار جور رفتار نامناسب دیگه نسبت به آقایون خب که چی ؟ بهترین روش اینکه خواننده ی خاموش باشید نه اینکه ی آدمو بشورید بذارید کنار البته قبول دارم خیلی از آقایون اینجا خانوما رو اذیت کردن مخوصوصا اون پسری که دادنش دست پلیس فتا
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﺘﻨﻔﺮﻡ اﺯ اﻭﻥ ﻣﺮﺩاﻳﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﻛﺎﺭﺑﺮﻱ ﺯﻧﻮﻧﻪ ﻣﻴﺎﻧﻮ ﺣﺮﻓﺎﻱ ﺯﺷﺖ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﻭﻟﻲ ﺧﻮﺏ ﺩﻳﺪﻡ ﺗﻮ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﻫﻢ ﻳﻪ اﻗﺎ ﻧﻆﺮ ﺩاﺩﻩ ﻫﻤﻪ ﺭﻳﺨﺘﻦ ﺳﺮﺵ ﻭاﻱ ﻣﺮﺩ!!!ﻣﮕﻪ ﺣﻤﻮﻡ ﺯﻧﻮﻧﺲ?ﺧﻮﺩ ﻣﻦ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺳﺮ ﺳﺨﺘﻪ اﻳﻨﻢ ﻛﻪ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﻣﺴﺎﻳﻞ ﺯﻧﺎﺷﻮﻳﻲ ﺭﻭ ﺧﻴﻠﻲ ﺑﺎﺯ ﻣﻴﻜﻨﻦ اﻳﻨﺠﺎ