2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﻣﻦ ﻛﻠﻲ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﻮﺏ اﺧﻪ ﻣﺮﺩﻱ ﻛﻪ ﺑﺨﻮاﺩ اﺯ اﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﺎﺯﺩﻳﺪ ﻛﻨﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ ﻫﻢ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﺑﺎﺷﻪ ﻫﻢ ﺧﻮاﻧﻨﺪﻩ ی ﺧﺎﻣﻮﺵ و ﻫﻢ ﺑﺎ ﻛﺎﺭﺑﺮﻱ ﺯﻧﻮﻧﻪ ﭘﺲ ﺗﻮﭘﻴﺪﻥ و ﺩﻋﻮا ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻲ ﻓﺎﻳﺪﺱ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﺪﺗﺮﻡ ﻣﻴﺸﻪ
بچه ها مردا لو لو خر خره نیستن که چرا ابنجوری برخورد میکنبد? یعنی میخواید بگید ما خیلی مثبت هستیم و با مردا حرف نمیزنیم? ااگه همه اصولها رعایت بسه و خیلی محترمانه لتونیم تبادل نظر کنیم چه ایرادی داره? نمیزارین بیچاره ها حدف بزنن رود میپرین بهشون که ای ابنجا چیکار دارین چرا ول میگردین و از این حرفا زشته واقعا مثلا تحصیل کرده هستبن این حرفا چیه ببینم تو دانشگاهم یه اقا بیاد باهاتون حرف بزنه ابن اداهارو در مبارید نه والا مطمنم اینجوری نمیکنید نمیدونم اینجا چرا مد شده تا اسم کاربری میبینن مرده یکی مسخره میکنه یکی حرف بد میگه یکی کنایه میزنه اه اه اه
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐
ﺧﻮﺏ ﭼﺮا ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺎ ﺧﺎﻧﻤﺎ ﺩﻫﻦ ﺑﻪ ﺩﻫﻦ ﻣﺮﺩا ﺑﺸﻴﻢ ﻛﻪ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﺗﻮﻫﻴﻦ ﻛﻨﻦ??? اﮔﻪ ﺧﻮﺷﻤﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﻳﺎ ﻧﺮﻳﻢ. تﺗﺎﭘﻴﻜﺶ ﻳﺎ اﻋﺘﺮاﺿﻤﻮﻧﻮ ﻣﻮﺩﺑﺎﻧﻪ ﺑﮕﻴﻢ ﻭﻟﻲ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺻﻮﺭﺕ ﺑﺨﻮاﻥ ﺑﻴﺎﻥ ﺳﺎﻳﺖ ﺩﺳﺖ ﻣﺎ ﻧﻴﺴﺖ
2810