2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو خونه کمکم نمیکنه

161 بازدید | 17 پست

شوهرم کارمنده صبح میره ساعت ۳ هم خونست ناهار میخوره رو تا ساعت ۶ میخوابه بعدش بلند میشه پای گوشی و تلویزیون منم دوتا بچه کوچیک دارم یه پنج ساله یه یه ساله واقعاااا جونی برام نمی مونه از کارهای خونه خسته شدم خسته ظرف میشورم شام و ناهار. درست کنم بچه ها رو نگه دارم چند روز یه بار خونه ها از کثیفی منفجر میشه بهش میگم پاشو جارو بزن میگه تمیزه یا میگم بیا ظرف ها رو تو بشور من فلان کار رو بکنم میگه بذار میشورم اما نمیاد هر چی بهش میگم کمکم بده دست تنها نمیرسم میگه باشه ولی کاری نمیکنه امروز پدرم دراومد از خستگی دارم گریه میکنم خرید ها رو شستم بچه ها رو حمام بردم شام و ناهار و ظرف ها ....دیگه نمیکشم نمیکشم 

قلنا ظرف ها کلا پای خودش بود اما انگار بهش یاد دادن ظرف هم نمیشوره 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

حق داری. تایم کاریش هم خوبه ک. کمک کنه دیگه بهتون. سخته واقعا اینطوری 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این طرز فکر که زن تو خونه کار کنه

مرد بیرون و تو خونه فقط دراز بکشه کاملا بچگانه،ابتدایی و کلیشه ای هست.

مرد اگر تو خونه کمک کنه چیزی از مردونگی و معرفتش کم‌نمیشه

خب تو بگو فقط بچه هارو نگه داره با قاطعیت بهش بگو نگه میداره بعد خودت کاراتو بکن

نگه نمیداره نهایت برای نیم ساعت

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

بر عکس دایی من کدبانویی یه واسه خودش ماشاالله 👏👏👏 

صبح صبحانه میزاره ناهار رو حاضر میکنه میره سر کار 

شب. میاد شام رو حاضر میکنه 

زنداییم هم بیکار هیچ کاری نمیکنه 🙂🙂🙂 

بعضیا خیلی خوش شانسن

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ
خوب بهش بگو: چقدر به کمکت نیاز دارم عشقم، من دست تنها خیلی خسته میشم با دوتا بچه، میشه لطفاً کمکم کن ...

گفتم فقط میگه باشه یا میگه مثلا باشه فردا جارو میزنم تمیزه که یا میگه ظرف ها رو بعد میشورم اما نمیکنه 

ماشین ظرف شویی بخر

با کدوم پول 

2810