2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12022 بازدید | 947 پست
سلام عزیزم توروخدا برا منم بگو .من ۱۹ فروردین ۶۷. همسرم ۲۷ بهمن ۶۴

سلام عزیز دلم، تو زن عاقل و فهمیده ای هستی زیاد اهل زبون بازی نیستی ولی در باطن خیر خواه و دلسوزی و مهربان، شوهرت هم مرد زیرکی هست که تورو دوستت داره اما ذاتی که داره ممکنه برات دردسر درست کنه و شما دو نفر زمین تا آسمان تفاوت دارید، ممکنه بینتون درک یا تفاهم یا حتی دوستی وجود نداشته باشه ، کشش و علاقه ی پر قدرت اما به میزان کمی بینتون هست!

تو روحیه ت کمی کنترل گرایی داره که به احتمال زیاد با ذات آزادیخواه اون مغایرت پیدا میکنه، در هر صورت تو ذاتا نیازی به کسی نداری و ذاتت خود ساخته و نیرومنده،شوهرت محبت ذاتی و کلامی بیشتری داره مگر اینکه سرکوب شده باشه،رابطه تون بد نیست اما با دردسر همراهه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
سلام عزیز دلم، تو زن عاقل و فهمیده ای هستی زیاد اهل زبون بازی نیستی ولی در باطن خیر خواه و دلسوزی و ...

ممنون عزیزم .فقط اون منو خیلی کنترل میکنه و بدبین هست .به جز این مورد بقیه رو عالی گفتی.میشه بگی چی میشه من بالاخره این مشکل بدبینی شوهرم برام حل میشه یا من از این محدودیت هایی که برام گذاشته نجات پیدا میکنم

دلت شور نزنه خدا کریمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم .فقط اون منو خیلی کنترل میکنه و بدبین هست .به جز این مورد بقیه رو عالی گفتی.میشه بگی چی ...

اون منفی گرا و همچنین ترسوعه عزیزم،ذاتش رو نمیشه عوض کرد اگر تو کمی انعطاف رو به خودت اضافه کنی راحت تر با مسائل کنار میای،سعی کن خوشبین باشی و نکات مثبت سخت گیریهاشو در نظر بگیری،میدونم که سخته، چون اون کلا نا متعادل هست و حتی اگر همیشه یک جور بود هم باز میشد بهتر باهاش کنار بیای،

چون مردی هست که تاثیر میگیره اینو هم باید دقت کنی که چه کسانی اطرافش هستن،نه اینکه بخوای کنترل کنی،از این لحاظ میگم که ممکنه بعدها تغییر کنه و آدمی هست که امکان تغییرش باشه👍

شما خوب بلدید با مشکلاتتون کنار بیاید هر دو اما تو  سخت میگیری گاهی و شکایت میکنی اینکار باعث م ...

ممکنه در مورد خودم وشوهرم بگید

من تیرماه

شوهرم دی ماه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اون منفی گرا و همچنین ترسوعه عزیزم،ذاتش رو نمیشه عوض کرد اگر تو کمی انعطاف رو به خودت اضافه کنی راحت ...

وای دقیقا درست گفتی عزززیزم.همینطوره.ببخشید  تو پیام اول .اولش گفتی شوهرم منو دوست داره ولی ذاتی که داره ممکنه برام دردسر درست کنه یعنی چی؟ میشه واضح تر بگی چه ذاتی و چه دردسری 

دلت شور نزنه خدا کریمه
سلام،عزیزم میشه منو همسرم رو هم بگید  من ۱۸ خرداد ۶۶ همسرم ۸ آبان ۶۰

سلام عزیز دلم❤️

بطور کلی؛ تو زن باهوش و فهمیده ای هستی اما سیاست آنچنانی نداری و بسیار ساده ای،شوهرت هم مرد با محبت و خوش قلبی هست اما عاقل نیست،تو همسرت رو بسیار دوست داری حس اون هم بهت خوبه اما عشق و علاقه بیشتر از سمت تو هست تا اون! 

اون یک وقت هایی به غالب تو در میاد و یک وقت هایی نه، میشه گفت که گاها ضعیف یا بی ثبات میشه اما مقدار کمی هوش داره که در مواقع بحرانی نجاتش میده،ذات و جنس اون جوری هست که عشق رو مثل یک اسفنج جذب میکنه و دنبالشه اما اینکه چقدرش رو پس بده خدا میدونه ...

عزیزم میخاستی منو بگی گفتی تو تایپک بگممم

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

نانازم دوباره تاریخ هاتونو بگو

۱۶آبان خودم 

همسرم ۲۰شهریور

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

همسرت هست یا دوست پسرت؟! مهمه!

همسرمه