2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12023 بازدید | 947 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه لطفا آینده این دختر و پسر رو بگید🙏 دختر اسفند پسر شهریور

سلام عزیزم لطفا ماه و روز دقیق تولدها و نسبتتون رو هم بنویس

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
عزیزم  میشه در مورد منم بگین دو تا بچه پسر داریم اون یک مهر ۷۰ منم ۱۵ بهمن ۷۴🌹🙏

سلام عزیز دلم ، رابطه بین شما تقریبا دو طرفه هست،شوهرت دوستت داره اما میشه گفت که این حس از سمت هر دو شما نسبی هست! یعنی یک وقت هایی همو دوست دارید و یک وقت هایی هم نه ! شوهرت به هیچ عنوان عاقل نیست،تو زن باهوشی هستی اما بسیار ساده ای،سر یک سری مسائل تفاهم دارید و سر بعضی هاش نه،اگر یاد بگیری از زبونت بیشتر استفاده کنی موفق تری،شوهرت ممکنه گاهی اذیت کنه اما در نهایت وجدانی داره که باعث میشه به خودش بیاد!

تو زنی هستی که ذاتا استقلال و آزادیو دوست داری و خوشم میاد که تهش میتونی بی نیاز باشی، فقط سعی کن به هیچ عنوان خود خوری نکنی که خدایی نکرده دچار بیماری جسمی نشی،افکارت رو کنترل کن.

من ۶۵،۱۰،۱۶ شوهرم۶۲،۲،۳

سلام جیگر 😘

اگر بخوام مشخصات ذاتی شما رو بطور کلی بگم،باید گفت که تو زن خردمند و دانایی هستی با حافظه ی خوب! متعادل ،صبوری و راه میای اما ممکنه در حق خودت ظلم کنی یا اینکه خودتو نا دیده بگیری که امیدوارم این کارو نکرده باشی چون در غیر اینصورت از لحاظ روحی ضعیف میشی،نه زیاد با سیاست و عاقلی و نه زرنگ،اما قدرت درک و فهمت بسیار بالاست و همینطور اون بخش از وجودت که میتونه از تجربیات دیگران استفاده کنه و اطلاعات رو جمع آوری کنه،بسیار هم خانومی و خیلیا هم دوستت دارم که البته شاید بروز ندن و ....

شوهرت اما مردی هست که میشه به جرات گفت کم عقله ولی خوب خدارو شکر همون مقدار عقل رو داره،یک سری تعصبات خاص داره که ممکنه آزار دهنده باشن،میتونه کینه توز باشه یا بیش از اینکه خوبی آدمها یادش بمونه بدیهارو به خاطر میسپاره،اون زبان نرم یا عاشقانه ای نداره و گاها دچار عدم تعادل در رفتار و احساس و یا اخلاق هست،میشه گفت که خود درگیریهایی داره اما نشون نمیده،میتونه بخشنده و مهربون یا دلسوز باشه اما ابدا منعطف نیست و ... 

درباره ی حس بینتون باید گفت که بخشی از وجودِ اون تورو عاشقانه دوست داره و بخش دیگه وجودش نه!

و اون  تا همیشه بین این دو حس باقی میمونه، البته تو هم میتونی به نوعی عاشقش باشی ولی علاقه ی تو نسبت به علاقه ایی که اون میتونه داشته باشه کمتره،منتهی اون فقط اهل ابرازش نیست!

😘

سلام جیگر 😘 اگر بخوام مشخصات ذاتی شما رو بطور کلی بگم،باید گفت که تو زن خردمند و دانایی هستی با حا ...

نداجون اینقدررررررر با شوهرم خندیدیم

میگه یعنی چی به تو همه چی خوب گفته به من هرچی دلش خواسته گفته 😂😂😂

میگه گوشی بده تاریخ تولدامون جابه جاکنم ببینم چی میگه

🤣🤣🤣

خدایی ۹۰ درصدش درست بود ولی نفهمیدم منظورت از بی عقلی چیه چون اتفاقا باهوش فقط زودباوره

نداجون اینقدررررررر با شوهرم خندیدیم میگه یعنی چی به تو همه چی خوب گفته به من هرچی دلش خواسته گفته ...

😍😂 خدارو شکر خندوندمتون، نه عزیزم دقت نکردی بی عقل نیست کمتر عاقله! (یا همون کم عقل ) بهش نشون ندی 😂

چون عاقل با کم عقل با بی عقل هر سه متفاوت هستن و فرض کن نوعی درجه بندیه.

تو فرهنگ ما جا افتاده از این کلمات کم عقل و اینا برای توهین استفاده میکنن اما من واقعا منظور بدی نداشتم 🤦🏻‍♀️😄

بعد هم هر کدوم از افراد توانایی هایی دارن،یکی عاقله،یکی باهوشه،یکی مثل تو خردمند و داناست ...

در ضمن اون زود باوری رو هر دوتون حالا به نسبت های مختلف دارید تازه تو گاهی از اون هم زود باور تر و ساده تری ، فقط بستگی داره به فرد روبروتون که چقدر دوستش دارید و چقدر میخواید که باورش کنید!

😍😂 خدارو شکر خندوندمتون، نه عزیزم دقت نکردی بی عقل نیست کمتر عاقله! (یا همون کم عقل ) بهش نشون ندی ...

اووووو خواهر اینقدررررررر از زودباوری ما سواستفاده شده که دیگه عاقل شدیم رفتیم تو مرحله فوق دانایی😂😂😂

ولی خدایی کلی خندیدیم دستت درد نکنه کاملا درست گفتی

به شوهرم میگم ببین اینقدر چراغهای خاموش روشن کردی و روشنا رو خاموش نکردی و سوییچ و گوشیت جا گذاشتی که این خانم هم فهمید😂😂😂😂😂

اووووو خواهر اینقدررررررر از زودباوری ما سواستفاده شده که دیگه عاقل شدیم رفتیم تو مرحله فوق دانایی😂 ...

بنده خدا 😂

ولله یکی از بهترین چیزایی که شوهرت داره همین عشقش به توعه قدرش رو بدون 😍😘

بنده خدا 😂 ولله یکی از بهترین چیزایی که شوهرت داره همین عشقش به توعه قدرش رو بدون 😍😘

نداجون به جرات میگم هیشکی تو زندگیم اینقدر دوستم نداره که شوهرم داره

از کلی از کارام و حرفام و بدیام گذشته که نزدیکترین شخص خانوادم شاید نمی‌گذشت

فقط به زبون نمیاره

حاضره از هواپیما بپره پایین ولی کلامی حرف عاشقونه نزنه

😆😆😆

ممنون ازت عزیزم حالمون خوب کردی کلی خندیدیم

نداجون به جرات میگم هیشکی تو زندگیم اینقدر دوستم نداره که شوهرم داره از کلی از کارام و حرفام و بدیا ...

بله میدونم شوهرت یک مرد واقعی هست ، از همه لحاظ ،خداوند برات حفظش کنه وامیدوارم کنار هم پر از برکت و شادی باشید 😍😘