2777
2789
عنوان

ت رو خدا کمک کنین ب کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 30 پست

اسی ببخشید اشتباه متوجه شدم فکر کردم میگی ۱۶سال  دوست هستن      الان  اون دختر   از روی احساس  اینو 

قبول کرده  ۴الی ۵ سال دیگه خسته میشه   سن کمتر از ۲۲ 

سخته برای ازدواج

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

19

اونم سنش کمه قطعا پسره هیچ تعهدی نداره بهش چون خودشم بچست ..ولی اونی که بیشتر اسیب میبینه دوست شماست اگر بخواد کارشو بکنه شمانمیتونین جلودارش بشین متاسفانه بعضیا تاسرشون ب شنگ نخوره متوجه اشتباها نمیشن اما باز سعی کن قانعش کنی بیخیالش شه

گفتم ولی حالیش نمیشه باید حرفی باشه ک منطقی باسع

این منطقی نیست؟  

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
۱۶سالشه!!

بعد درستش کردم اول خوب ندیدم    دوستتون متوجه نیست الان اون راهی که میره عشق نیست احساس   

بعدا پشیمان میشه  بیش بگو بچسب به درس  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
اونم سنش کمه قطعا پسره هیچ تعهدی نداره بهش چون خودشم بچست ..ولی اونی که بیشتر اسیب میبینه دوست شماست ...

دوستم خیلی شکننده هست یعنی اصن طاقت نداره میدونم اگ. بره ا زدست میره ولی نمیدونم چیکار کنم 1سال و... ت رابطن و خیلی ب هم وابسطه هستن من دلم برای دوستم میسوزه فقط

16 سالشه ن 16 سال ت رابطه

متوجه شدم بانو 

دوستم خیلی شکننده هست یعنی اصن طاقت نداره میدونم اگ. بره ا زدست میره ولی نمیدونم چیکار کنم 1سال و... ...

چیبگم نباید ازاولش وارد ابن کارامیشد تواین  سن کم واقعا حیفه روحیش داغون میشه تمام این دوستیا تاوان داره متاسفانه گوش نمیدن وضربه میخورن... 

چیبگم نباید ازاولش وارد ابن کارامیشد تواین  سن کم واقعا حیفه روحیش داغون میشه تمام ای ...

اصلا اهلش نبود یعنی این اکیپی ک هستیم هیچ کدوم اهلش نیستیم ولی این اولین رابطشه نمیدونم بک دفعه چی شد انقد پچپچ دم گوشش خوندن درسشم خوبه شعرم میگ حیفه حیفه چنین فردی اینحوری شه

اصلا اهلش نبود یعنی این اکیپی ک هستیم هیچ کدوم اهلش نیستیم ولی این اولین رابطشه نمیدونم بک دفعه چی ش ...

ایشالا خیلی زود خودش بفهمه اشتباهه و بیخیال بشه شماها ک دوستشین خییلی روش اثر دارین اصلا دورشو خالی نکنین هواشو داشته باشین واز بعد جدایی بگین بهش که چقدر بده و عاقبت خوشی نداره شاید تلنگرخورد 

ایشالا خیلی زود خودش بفهمه اشتباهه و بیخیال بشه شماها ک دوستشین خییلی روش اثر دارین اصلا دورشو خالی ...

راستش فقط من موندم همه رفتن همه دورشو خالی کردن تا خرشون از اب گذشت یادشون رف این همونی بود ک ی روزی چقد بهش نیاز داشتین من خودمم مامانم مخالفه دوستیم با دوستمه ولی نمیتونم تنهاش بزارم 

2810