اشکال نداره گل خانوم علاقه داشتن ب ی جنسیت خاص ن گناه کبیره هست ن بنده خدا میتونه با خدا بره جنگ کنه. کم کم کنار میان. شما خودتونو ناراحت نکنین بالاخره ممکنه برا هر کسی این موضوع پیش بیاد. خداوند نی نی شما و همه تو دلیا رو سالم و درپناه خودش نگه داره
میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد حالم بده و گریه کردم حس میکنم تو این چن ساعت افسرده شدم بخدا
عزیزدلم گریه کردن شما ن جنسیت بچه رو عوض میکنه ن برا خودتونو کوچولوتون خوبه.. بارداری دوران حساسیه چون خودم الان باردارم و شرایط مشابه شرایط شما رو داشتم درک میکنم کاملا اما بعضی جاها اشکال نداره زن نیم من بشه اشکال نداره کنار همسرتون باشین فارغ از اینکه همسرتون کارش فکرش صحیحه یا غلط جدای از نظریه جنسیت فقط کنارش باشین و بزارین خودش کنار بیاد ن فشار بیارین روش
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
من اولش ک بهش گفتم باردارم نیت کرد اسمشو ب نام امام علی بزاره علی و تمام علائمم پسرونه بود قبلشم رژیم پسر گرفته بودیم اما وقتی رفتم انومالی و گف دختره شوکه شد فقط گف ایشالا سلامت باشه اوایلش همش دستشو میزاشت رو شکمم ب ویارام توجه میکرد اما الان ک دختره خودشو کلا میزنه ب اون راه حتی حاضر نشده تا الان ک ۳۲ هفتم اسمی براش انتخاب کنه... میگه دوسش دارم ولی میفهمم ته دلش دوس داش پسر باشه.. من چیزی نمیگم منتظرم فقط دنیا بیاد مهر خودش ب دلش بیفته
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم