2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جشن ۳روزهگی و ۱۰ روزهگیو ختنه سرونو ۴۰روزگیو شب یلدا رو فعلا گرفتم جشن دندونی هم می‌خوام بگیرم:))
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
مامان آسا
من فقط یه جشن کوچولو تو 10 روزگی بچم گرفتم. بعدش هم چون اومدم سر خونه و زندگیه خودم دیگه هیچ جشن یا مراسمی نگرفتم

چون هم اینجا تنهاییم هم اینکه اصلا فرصتشو پیدا نکردم. این روزا هم نارون خیلی شیطون شده. همش تو بغلمه.
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...
راستی مامانا... نارون خیلی شیر میخوره. از شب تا صبح کمه کم 3 بار بیدار میشه واسه شیر خوردن..تو روز هم هر 1 ساعت به مدت 10 تا 15 دقیقه میخوره. یعنی کلا بمن چسبیده.

اصلا شبا خواب درستی ندارم. خیلی کلافم.

شما چطور؟
مامان آسا

نینیت شبیه خوته یا باباش؟

من که نینیم شبیه باباشه. هر کی میبینتش میگه چقد شبیه باباشه.. شوهرمم کلی ذوق میکنه. البته منو شوهرم یکم شبیه هم هستیم. (اینو بگم که دلم خوش باشههههههههههه)