2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
راستی یه راهنمایی ازتون میخوام.

واسه عید نمیدونم چه لباسی براش بخرم. اول عید دخترم 7 ماهش تموم میشه. من عید میرم شمال و اونجا همیشه عیدا بارونیه و سرد. ولی اینجایی که هستم هوای خیلی گرمی داره.(من همین الان بدون اینکه بخاری تو خونه روشن باشه یه تاپ و دامن تنمه فقط). نمیدونم براش چه جور لباسی بخرم.

اولش خواستم ازین کاپشنهای سرهمی بخرم که شلوار هم دارن. بعد دیدم این لباس فقط بدرد همون چند روزی میخوره که مسافرتیم و دیگه هیچ کاربردی نداره.
میخوام یه چیزی باشه هم بچه رو گرم کنه تو هوای سرد شمال و هم اینکه وقتی از مسافرت برگشتم بتونم اینجا هم ازش استفاده کنم.
می گویند شکستنی رفع بلاست... ای دل تحمل کن! شاید حکمتیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وارش جون من مترجمی خوندم و شاغلم و در ضمن زایمان اولمه.

نیروانا من هم هر 2 ساعت شیر می خوره شب و روز هم نداره دایما گرسنه است البته بالا هم میاره.موقع شیر خوردن هم خیلی بازیگوش شده یا می خنده و بازی میکنه یا به طرف صداها برمی گرده.

وارش جان برا زایمان توی شمال بودی؟من میگم کاپشن اصلا نخر چون دخترم کاپشن سر همی داره ولی یه بار فقط تنش پوشیدمچون هوا این قدر سرد نیست که کاپشن بپوشی.
راستی اگه تونستی خونه ما هم بیا
خوشحال میشم.
Ava جان

نارون از وقتی 4 ماهش تموم شده کمتر بالا میاره .... قبلا خیلی بیشتر بود .. کارایی که نینیه شما موقع شیر خوردن میکنه نارون هم انجام میده...
عکس نیروانا جونو رو هم بزارید ما ببینیم

راستی یه چیزی برام خیلی جالب بود ... 3 تا از نینی های اینجا اسماشون تقریبا شبیه همه....

نیروانا (دخمل شما) نارمینا (دخمل فیتونیا) - و نارون (دخمل من)
آسا جون

مرسی لطف داری دعوتم کردی ... باروت میشه هر وقت شمال میام اینقدر هول هولکی میشه که خیلی از اقوامو نمیبینم

بله زایمانم شمال بود .. بیمارستان نیمه شعبان ساری زایمان کردم... عاشق اون روزم ..... بیحسی از کمر بودم دخملمو همون لحظه تولد دیدم ... حتی با خاطرات اون روز هم اشک شوق تو چشمام میشینه

ولی خوب نمیتونستم زیاد شمال باشم .. باید برمیگشتیم.. من از دو ماه قبل از زایمانم رفته بودم شمال. برنامه ریزی کرده بودم زایمانم تابستون باشه ..

راست میگی سر همی نخرم بهترهه... ولی چیی بخرم؟‌

بخدا ما موندیم چه لباسایی بخریم واسه خودمون ... لباسایی که هم بتونیم اینجا بپوشیم هم جاهای دیگه...
خواهش میکنم، فکر کنم لباسهای پنبه ای برای دخترت خوب باشه. تازه هوای اینجا با سیستان فرق می کنه سخت میشه لباسی بگیری که هردوجا استفاده کنی. تو فصل گرم راحت تر میتونی انتخاب کنی و لباسهای سبک بخری.
مامان خوشگلای عزیز خیلی‌ خوشحالم این تاپیک هست و همه مامان عسل‌های شهریوری میان و از کارای نی‌نی گل‌هاشون میگن
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
ممنون آوا جون. شما هم عکس نی‌نی گلتو تونستی‌ بذار. ورش جون احتمالا بخاطر سرماخوردگیت شیرت کم شده. من خودم فکر می‌کنم که به خاطر اینکه خوابم کم شده شیرم یکم کم شده. من چند روز لیدی میل و شیرفزا میخورم بد نیست.
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)