2777
2789
عنوان

ب من حق می‌دین یاهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 70 پست
برامنم کم نمیزار ولی میگ من خانوادمم نمتونم بزارم کنار یا کم بزارم توبرو 

خب عزیزم اگر برات کم نمیذاره زیاد گیر نده که به خانواده اش میرسه یا نه. چون بلاخره خانواده اش هستند و میگی پدرش درآمد نداره و برادر شوهرت معتاده. بلاخره نمیتونه بی تفاوت بمونه . 

در مورد خواهر شوهرتم عزیزم سیاست بخرج بده.جوری رفتار کن که شوهرت حالشو بگیره نه خودت. اولا برات مهم نباشه کاراش. بعدا هم بهت که بدی کرد جلو شوهرت بهش بی احترتمی نکن اما احترامی هم نذار.بذار خواهرشوهرت از اینکه رفتاراش برات اهمینی نداره بسوزه. اون ازت نقطه ضعف گرفته. سیاست عزیزم. سیاست یاد بگیر

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم اگر برای شما کم نمیذاره ... یه مدت ارتباطت با خانودشو خیلی کم کن و اصلا حرفی هم ازشون نزن

ولی به خود همسرت برس 😉

شادم که تقدیر من اینگونه رقم خورد ... شاعر بشوم از تو چشمت بنویسم 😍♥️😘
او نباید این حرف بزنه شاید چون خیلی بهش گفتی اینطوری میگه باید وقتی که حالش خوبه با سیاست و منطق ...

راجبه امضاته کی نیاد پیشت موقع زایمانت؟؟

اگه دوس داشتی بگد

براتم صلوات فرستادم

💖خدا برای من کافیست💖
خب عزیزم اگر برات کم نمیذاره زیاد گیر نده که به خانواده اش میرسه یا نه. چون بلاخره خانواده اش هستند ...

شوهرم بعد اینکه خونمو خواهرش توشیشه کرد براش کادو تولد گرفت رفت خونش گفتم نمیام گفت من تنها میرم 

براش اهمیتی نداره میگ اون خواهر مه وچ باهت خوب باشه چ بد عزیز برام

ممنون عزیزم خانواده شوهر چون معذبم

به شوهرت میگفتی باهاش حرف میزدی ک معذبی و نمیخای اونا باشن تا یکم حالت بهتر شه

انشالله ک زایمانت به اسونی و بدون درد و رنج باشع زودتر کوچولوتو بغل کنی عزیزم😘😍

💖خدا برای من کافیست💖
عزیزم وقتی میبینی شرایط زندگی همسرت اینجوریه،خودتو باهاش وفق بده وهماهنگ باش.ببین عزیزم منم قبلا مید ...

خوب این فقط خوانوادش نیستن ک خواهرش برادرش بچه های خواهرش باباندارن نسبت ب همه حس مسیولیت دار

اره خیلی گفتم چون بدم میاد ازخانوادش همشون بیعرضه و بیمسیولیتن

اشتباهت همینجاست

منم شوهرم مثل توعه در این حد که یه برادرشوهر مجرد دارم یکی هم تا خونه مادرشوهرم 10 دقیقه فاصله داره پدرشوهر هم دارم اما شوهر من که خونش 1 ساعت فاصله داره میره لامپشونو عوض میکنه

اوایل منم ناراضی بودم و میگفتم اما دیدم خودم دارم از ارزش میوفتم الان نمیگم تشویقشم میکنم جوری شده که شوهرم حاضر نیست با دنیا عوضم کنه مادرشوهرم و خواهرشوهرمم خیلی دوستم دارن

2810