2777
2789
عنوان

ب من حق می‌دین یاهمسرم

954 بازدید | 70 پست

همسرم همه کارای خانوادش وانجام میده دکتربردن بنایی مسافرت برقکاری ...همه کاررررررر

خرجشونم میده تقریبا 

بعد من ناراضی ام میگم مدیریت کن میگ من بلدم ودخالت نکن 

سه ساله ازدواج کردیم خیلی بهش گفتم خسته شده الان میگ دیگ حوصله ندارم توبرو ....اونا هستن تویی ک باید بری 

خواهرشم اذیتم می‌کنه تاجاییک بتونم ج میدم ولی ناراحت میشم توخونه گریه میکنم بعضی اوقات 

مثلاً ظرف میوه ا رو از جلوم برمیدار یا چایی براهمه میار برامن نه 

شوهرم میگ ج شو بده ولی اینجا سرصدا نکن اما یبار ک همین کارو باخواهرش کردم گفت حق نداری جلو من بی احترامی کنی اونم همینطور 

باتمام بدی هاشون بیشتر ازقبل دوسشون داره واین عصبیم می‌کنه اصلا براش م هم نیس اذیتم میکنن میگ جوابب بده یابیرون کن باز میگ بیرون کنی منم باباتو پرت میکنم بیرون ینی علناا حقی نمی‌ده 

الان میگ من پشت خانوادمم توناراحتی برو 

شوهرم بی انصاف نیست؟شوهرای شما باشن چیکار میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر دو طرف باید برسه نه اینکه یک طرفو فدای طرف دیگه بکنه تو هم از حساسیت کم کن که اینقدر بهت بد نگ ...

برامنم کم نمیزار ولی میگ من خانوادمم نمتونم بزارم کنار یا کم بزارم توبرو 

او نباید این حرف بزنه شاید چون خیلی بهش گفتی اینطوری میگه

باید وقتی که حالش خوبه با سیاست و منطق باهاش صحبت کنی عزیزم حالا یه مدت رهاش کن بهش گیر نده چند وقتی که گذشت با منطق صحبت کن باهاش میگی که کسر تو هم نمیزاره

من اینجور برداشت کردم که انقدر از خانواده اش گفتی که عاصی شده. هر چند که حق با شماست. اما از گفتن ز ...

هیچکس کارینمیکنه توخونشون شوهرمو خر گیر اوردن ولی بهش میگم میگ ربطی ندارد بهت دلم میخواد خر بشم براشون 

کلا قرار دادن مردا تو چنین موقعیتی به ضرر خانوم تموم میشه چه دستت در بیاد چه اینکه چنین موضعی بگیره، سعی کن با محبت و سیاست جایگاه خودتو درست کنی که هم دیگران نتونن بهت بی احترامی کنن

شوهر منم بابای همست کمک میکنه ب همه خانوادش منم همراهیش میکنم اگ ناراحتم باشم ب روم نمیارم اونم واس خانواده منم اگ بخوام کمکشون کنم خودش پیش قدم میشه روزیمون هم زیادتر میشه زندگیتو تباه نکن خودتو عزیز کن حالا ک شوهرت کار خودشو میکنه

2810