2777
2789
عنوان

خانمایی که قبلا کیست داشتید

551 بازدید | 94 پست

چند وقت بعد از اینکه کیستتون افتاد باردار شدین 

کیستتون چقد بود کدوم دارو رو مصرف کردین 

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیست من مقاوم به داروعع با هیچ دارویی حل نمیشه اندازه ۲تا گوجه سبزه دارو میخورم تا عوارضش کم بشه فقط

واقعا با عمل هم نمیشه؟

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

شیاف لیابل کیستو میندازه

کیستم افتاده قرص یه ماهه مصرف کردم افتاد ولی الان یه ماه گذشته پری نمیشم

کیستم افتاده قرص یه ماهه مصرف کردم افتاد ولی الان یه ماه گذشته پری نمیشم

تاخیر شاید از عوارض داروها هستش. برای بارداری که اقدام نکردی که؟

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
تاخیر شاید از عوارض داروها هستش. برای بارداری که اقدام نکردی که؟

اقدام کردم

اما یک ماه خیلی زیاد نیست؟

پزشکای سایت گفتن بعد دو هفته که قطع کردی دارو رو پری میشی اما نشدم

اقدام کردماما یک ماه خیلی زیاد نیست؟پزشکای سایت گفتن بعد دو هفته که قطع کردی دارو رو پری میشی اما نش ...

شاید باردار باشی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
تنها راهش عمله ولی گف شکمتو باز نمیکنم هر وقت سزارین کردی بگو بردارن

انشالله حل میشه

ولی مگه با وجود کیست میشه باردار شد؟

2810