2777
2789
خدا به دلت ارامش بده توکل کن عزیزم ناشکری نکن

این تایپیکو از کجا پیدا کردی...فک نمیکردم کسی بتونه پستامو ببینه..خییییلی قدیمیه تایپیک

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلم گرفته..این تایپیکم که دیدم دیگه دارم دیواااانه میشم..وقتی منم مردم برام تایپیک میزنید؟؟

@sarire

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
خیلی دلم گرفته..این تایپیکم که دیدم دیگه دارم دیواااانه میشم..وقتی منم مردم برام تایپیک میزنید؟؟ @ ...

@sarire    

این تایپیکو از کجا پیدا کردی...فک نمیکردم کسی بتونه پستامو ببینه..خییییلی قدیمیه تایپیک

با تاپیک شما رفتم سراغش و دلم لرزید

هیچ برگی بی دلیل و بی حکمت از درخت نمیوفته

اگر این خانومو قبول داری نباید نا امید بشی عزیزم

مشکلت هر چی که هست حق نداری نا امید شی

دوست داری با من درد و دل کن

با تاپیک شما رفتم سراغش و دلم لرزید هیچ برگی بی دلیل و بی حکمت از درخت نمیوفته اگر این خانومو قبول ...

ممنونم ازت خانومی ❤❤❤❤

ایشون رفته ولی هنوز داره به رسالتش عمل میکنه  دارو میلرزونه و بین خدا و بندش واسطه میشه عزیزم ...

خیلی ممنونم..مشکل خاصی نیس..فقط دلم خواس یکم باهاش درد و دل کنم..و واقعا آروووم شدم😢

خیلی ممنونم..مشکل خاصی نیس..فقط دلم خواس یکم باهاش درد و دل کنم..و واقعا آروووم شدم😢

چیشده استارتر فوت شده؟؟؟

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
چیشده استارتر فوت شده؟؟؟

اره...خیلی وقت پیش😢😢😢

اره...خیلی وقت پیش😢😢😢

کاش من جاش فوت شده بودم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
کاش من جاش فوت شده بودم 

ما بادمجونه بمیم...خدا میاد کسیو که عاشق زندگیشه میبره..ما رو نگه میداره بیشتر عذاب بده

کاش من جاش فوت شده بودم 

خیلی با این تایپیکش ناراحت شدم...خیلی امید وار بود طفلک😢😢

خیلی دلم گرفته..این تایپیکم که دیدم دیگه دارم دیواااانه میشم..وقتی منم مردم برام تایپیک میزنید؟؟ @ ...

این چ حرفیه عزیزم دور ازجونت 

همه تو زندگیشون مشکل دارن فدات شم نمیشه ک هر اتفاقی افتاد بگی خدایا منو بکش

این فکرا رو از خودت دور کن ب چیزای خوب فک کن تو الان یک دختر داری ک بهت احتیاج داره شوهری داری ک عاشقته 

دیگه نبینم ازاین حرفها بزنی ک خودم میکشمت 

ایشااله مشکلاتت برطرف بشه دلت آروم بگیره عزیزم 

ولی اینو بدون هروقت دلت ازهرچی گرفت من ب عنوان خواهرت کنارتم وب حرفات گوش میدم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻