2777
2789
این چ حرفیه عزیزم دور ازجونت  همه تو زندگیشون مشکل دارن فدات شم نمیشه ک هر اتفاقی افتاد بگی خد ...

ممونم خواهری😢😢😙😍

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
خدا نکنه نا امید بشم .... کفران نعمته که خدا داشته باشم و ب رحمتش امیدوار نباشم .... خدای من علی به ...

تو که از خدا ناامید نبودی پس چی شدی.خدا رحمتت کنه روحت شاد 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من تو سایت به این بزرگی بین هزاران زن دارم با تو درد دل میکنم...چون میخوام بتو بگم...تو میبینی ...

خدا خیلی میدونه

اینقدر میدونه که از آینده قشنگ تو هم با خبره ❤

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

روحت شاد کاربر آسمونی 🙏🏻

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
خدا خیلی میدونه ❤ اینقدر میدونه که از آینده قشنگ تو هم با خبره ❤

❤❤❤❤❤

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

می می ناز عزیز خدا رحمتت کنه برات صلوات فرستادم رسید بهت؟؟ اگه رسید و اگه قربی پیش خدا داری برام دعا میکنی همین دوسه ماه آینده حامله بشم یه بچه سالم و ناز بدنیا بیارم و خوشبخت بشم هم خودم هم خواهرام واینکه دعا کنی بچه خواهرم و پدرم خوب بشن شفا پیدا کنن؟ اللهم صلی علی محمد وال محمد 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد 

می می ناز ب ام دعا کن من خیلی تنهام خیلی😭

خدا رحمتت کنه می می ناز ، ان شاءالله روحت در شادی و آرامش ابدی باشه 

میخواستم ازت خواهش کنم برای آرامش و شادی و سلامتی من و خانواده ام هم دعا کنی 

این روزا به معجزه شادی و ارامش نیاز داریم  🙏🌹

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

الان تمام دردهات تموم شده,آروم بخواب ,آروم بخواب مریم عزیزم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡