2777
2789
تو زندگی یاد بگیرید از هیچ کسی انتظار نداشته باشید .حتی از مادرتون.الان نشستی غصه میخوری مادر شوهرت ...

الحمدلله مرد نیستیم زن هستیم.

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان جونش میره برای دخترم زنگ میزنه غذا چی دوست داره میپزه میفرسته هفته ای هم ۵۰ میده بش

بره من که حاملگی توبگوی شکلات بیاره ولی زرت وزرت میومد.بعدزایمانم که بچم مریض ی ماه اسیربیمارستان ی زنگ نزد قهرنبودیمااا.بعداومدم بازدس ب بچه نمیزدخداشاهده .میومدمیدی خونه شلوغ بجه گریه اصلا هیچ کارنمیکرد..بعدچقدرم دعواانداخت توزندگیم سررفتاراش😔😔۵ ساله قطع رابطه ام بخاطررفتاراش

خدا چقد بین بنده هاش فرق میزاره یکی مثل من دم مرگم باشم کسی رو ندارم کمکم کنه یکی مثل شماها خانواده هاتون اینقده هواتونو دارن خوش بحالتون...

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌
با اینکه دوستم نداره و دوستش ندارم اما خداییش تو دوران بارداری و این سه ماهه ی اول و ویارهای شدید ه ...

برای زایمان تو بیمارستان خانواده شوهرت چکار کردن عزیزم؟

اگه دوست داشتی تعریف کن

آخی عزیزم اشکال نداره بالاخره ماورشوهرا هم خوبی دارهم بدی دیگه چه میشه کرد ما باید یاد بگیریم توقع از هیشکی نداسته باشیم، اما اینو بگم بله مادرشوهرمن خداییش گاهی ازمادرم محبتش بهتره خیلی بهم میرسید چون پسرمن تک پسره بین نوه هاشم خیلی دوسش داره😜اما خب خداییش من خودم ناراحت میشم که فقط به فکر نوه خودشه اما خب به منم خوش میگذشت تو بارداری واقعا" خوب بود وقتی هم زاییدم نزدیک 40 روزتمام اومد خونمون 😐نمیزاشت مامانم بیاد از یه جا خوب بود از یه جام بد بود واقعا" منتم میزاشت 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
حالا برا من تازه دامادم داشتن میومد خونشون هرروز کباب میزدن منم شوهرم سرکار خودم و بچم تنها تو خونه ...

ببین دقیقامن همین برنامه روداشتم ن حاملگی ن بعدش که بچم مریض شدی اب دستم ندادچ بسا که چقدرم اختلاف انداخت توزندگیم .وحتی ب نوه اشم دس نمیزدبعدروزی ۱۰۰ بارم میومدخونمون.الان ۵ ساله قطع رابطه ام من بعدمریضم شدمشکوک ب سرطان ومشکلات دیگه ن نرفتم ن زنگ زدم  ب همین راحتی .بعدبلایی که سرمن اورد تواین مدت خدام سردخترش اوردزندگیش نابودشد

الحمدلله مرد نیستیم زن هستیم.

زن هستی ولی مرد باش.منم زنم.ولی انتظاری از کسی ندارم با اینکه همه مهربونن لطف دارن.ولی آویزون نمیکنم خودمو و از طرفی نمیشینم بگم چرا فلانی فلان کارو برام نکرد .چرا اینجوری نکرد اونجوری نکرد...انتظار بیجا از کسی نداشته باشید تا راحت زندگی کنید

فقط عنوانو خوندم والا شوهرمم برام کاری نکرد از مادرشوهر ک توقعی ندارم 

دوقبو داری؟ خوشبحالت

اونوقت چطور کاراتو میکنی اگ حتی شوعزت کمکت نیست؟ 

چند وقتته

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
با اینکه دوستم نداره و دوستش ندارم اما خداییش تو دوران بارداری و این سه ماهه ی اول و ویارهای شدید ه ...

چیکار کردن مادرشو؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

مادر شوهر من که فرمودند اصلا ذوقی برای بچه ت ندارم!!!

گفت میترسم بعدا با اون یکی نوه مقایسه کنی بگی به اون بیشتر میرسی ( اصلا نوه نداره کلا😂 اینا توهماتشه،رو ققط یه دختر دیگه داره که مجرده اونم)

انقددددددددد مهربونه این زن😃

تو باداری بنظرتون قراره چجوووری برام سنگ تموم بذاره؟؟؟😍😂😂😂

برا من که اینقدر فشارعصبی برام راه انداخت که بچم سقط شد بعد دوسال انتظار

الان بچه ندارب؟ 

چند وقتت بود سقط شد

2810