2777
2789
الهی  خدا کمک کنه  من الان امدم سونو گرافی نی نی قبلا بریج بوده امروز اگر سفالیک نشده با ...

ممنون همچنین به شما خداروشکر طبیعی هفته دیگه سنو دارم ولی سنو سی و دو هفته گفت سفالیکه انشالله نی نی شما هم صحیح و سلامت میاد بغلت عزیزم راستی تو سنو 32هفته وزن جنین رو چند گفت بهتون؟

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
ممنون همچنین به شما خداروشکر طبیعی هفته دیگه سنو دارم ولی سنو سی و دو هفته گفت سفالیکه انشالله نی نی ...

۱۶۵۶ 

شما چقدر

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه تا پشت سر هم اوردم یه بار زنگم نزد حالمو بپرسه غذا پیشکشش..

من.. دختر روزااااای تنهایی.. باهر عذابِ تازه جنگیدم از،غصه ی فردا نگو با من🤫 روزای بدتر از اینم دیدم 🤕تا مرز وحشت😨 تا جنون رفتم🧟‍♀️ از ترس دیوونه شدن کم نیس😥😔...من ضربه خوردم تا قوی تر شم💪 فردای من میتونه زیبا شه 🌹هر اتفاقی که برام افتاد،شاید🤔 دلیل محکمی داره☺️ وقتی ورق برگرده میبینی‌، این زندگی به من بدهکاره🤐🤨...این زندگی به من بدهکاره😏 ......(بخش تو اومدی ومن به غیر از تورو حذف کردم چون  قرار نیس کسی بیاد زندگی من ژانر عاشقانه نداره بلکه سرتاسر  ژانر وحشته ورود باردارا وبچه محصلا ممنوع👻⛔❌

منم مث تو عزیزم تازه بیخ گوشم بودو کاری برام نکرد حتی برای بچم کادو هم نخرید بیا ببین الان چ نوم نوم را میندازه

من چیزی نمیگم ک دلش بکشنه ولی ته دلم پوزخند میزنم ب این همه دورویی

🌹💐تیکر تولد گل دخترمه💐🌹خدایا به همه خونه بزرگو خوشگل بده به منم همینطور😏😥زندگی گردن با مادرشوهر خر است😣زندگی بدون دخترم قطعا خرتر است🤗زندگی بدون خوردن ته دیگ زعفرونی خرتراز خر است😉زندگی بدون مادر خراستو خراست و خر😄خدایا مادرو پدرمو درپناه خودت حفظ کن😍آمینحس ششم جواب نمیدم همه چیز دست خداست جای بنده های خدا،به خودش توکل کنین

منم هیچی سر زایمانم نیومد

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

من برا اولی رو سفره آماده می نشستم 

دومی دور تر بودم کمتر رفتم ولی ماه آخر کامل پیشم بود 

جاریم هم قبل زایمان دوهفته زودتر اومد پیشم 

روز زایمان هم خواهر و برادرام و خانواده شوهرم تا یک هفته بودن کامل 

راهش دوره اما چند بار آش فرستاد واسم میدونس دوس دارم❤

خدا خیرش بده از مامان خودم مهربون تره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

تو زندگی یاد بگیرید از هیچ کسی انتظار نداشته باشید .حتی از مادرتون.الان نشستی غصه میخوری مادر شوهرت برات چکار کرده یا نکرده؟؟؟؟مگه کمبود عاطفی داری؟؟؟خودت پاشو کاراتو بکن.مرد باش..مرد.بذار بگن یه تنه از پس همه چی بر میاد ..این لوس بازیا چیه

هیچی عزیزم تازه یه بارم رفتم خونه نبودن من بشدت گشنم بود تو یخچال یه ذره لوبیا پلو بیات داشتن اونو خوردم بعد برگشت خونه اومد با من همچین دعوايي کرد که ای وای تو چرا ناهار ما رو خوردی من حوصله آشپزی ندارم  

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
الان جونش میره برای دخترم زنگ میزنه غذا چی دوست داره میپزه میفرسته هفته ای هم ۵۰ میده بش

باز خوبه همونکارو میکنه من بچه ندارم اما مادرشورم رک گفته اگ بچه بیارن من کاری بهتون ندارم مادراتون بیاد جمعتون کنه...حالا مام از این انتظار نداریم اما خب وقتی بحث اسم بچه میشه جانفشانی نکنه ک حتما اسمی رو ک انتخاب کرده بزاریم و حدااقل نگه ک من ب ی ورمه شما اگ بیفتید تو خونه....بعد از اونور همش میشه عروس گرفتم واسه پیری کوریم😤😤😤😤

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
2810