2777
2789
بستگی داره پروژه چی بگیرم مثلا طراحی سایت سایتای مختلف میبینی یه سایت با توجه ب حجمش ۷ تومنه یه پروژ ...

والا الان هیچ سایتی رو با 7 تومن برنامه نویسی نمیکنند احتمالا منظور شما از طراحی سایت نصب یه وردپرسه و قالب وردپرسیه

یه سایت اختصاصی نسبت به امکانات و ابزارهایی که نیاز داره حداقل 40 تومن تا 300 میلیون تومن هزینه ی برنامه نویسیش هست.

من برنامه نویس وب با php و فرانت وب با react و css هستم

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خب گفتم ک بستگی ب پروژه ای داره که میگیری

خب اون پروژه که شما میگی مثلا با وردپرس قالب نصب کردن اصلا جزو حیطه ی برنامه نویسی محسوب نمیشه بیشتر کار تبلیغاتی هست چون شما هیچ تخصصی از برنامه نویسی نداری

والا الان هیچ سایتی رو با 7 تومن برنامه نویسی نمیکنند احتمالا منظور شما از طراحی سایت نصب یه وردپرسه ...

شما تو شرکت کار میکنی یا فریلنسری 

من ترم اخر کامپیوترم ریکت تقریبا یاد دارم 

ولی دوست دارم یا عیر حضوری کار کنم یا نیم وقت همچین شرایطی میشه کار کرد؟

الان تو شرکت استادم هستم نیم وقت ولی اونجا بیشتر کارای مارکتینگ برایرهمین میخوام یک شرکت خوب پیدا کنم

برنامه نویسی کد نویسیه و اصلا چت کردن نیست درآمد بالا هم فقط برای کسایی هست که چند سال مداوم تلاش کردن و برنامه نویسیو خوب یاد گرفتن چون سخته منم کامپیوتر خوندم ولی برنامه نویس نشدم  زبان های برنامه نویسیو دست پاشکسته بلدم کسی که درآمد خوبی داره حتما یک یا چندتا زبان برنامه نویسیو کامل مسلطه 

برنامه نویسی کد نویسیه و اصلا چت کردن نیست درآمد بالا هم فقط برای کسایی هست که چند سال مداوم تلاش کر ...

من مدام میبینم درحال چت کردنه و تو اینترنت چرخیدن حقوقشم بالای ۶۰ تومنه

شما تو شرکت کار میکنی یا فریلنسری من ترم اخر کامپیوترم ریکت تقریبا یاد دارم ولی دوست دارم یا عیر حضو ...

من نه شرکت کار میکنم نه فریلنسرم کسب و کار انلاین خودمو دارم برای سایت های خودم کدنویسی میکنم

من مدام میبینم درحال چت کردنه و تو اینترنت چرخیدن حقوقشم بالای ۶۰ تومنه

شاید چون مدام با کامپیوتر یا لپتاپ در حال کار کردنه شما اینجوری فکر میکنید ضمنا برنامه نویسی بیشتر کارش سرچ در اینترنت و رفتن به انجمن های برنامه نویسی هست

ما بد تو خوب

من اصلا منظورم این نبود کلا اینجا دنبال خوب و بد نیست راهنمایی میخان و اگر یک حرف اشتباه به ایشون گفته بشه ممکنه مسیرش را گم کنه من نه شما رو میشناسم نه شما منو 

پس اسم هرچیو برنامه نویسی نزارید

2810