2777
2789
چرا؟؟؟؟  یعنی بچت 4ماهش بود فوت کرد اخه چرا چیشد؟  تقصیر کسی بود؟؟

تقصیر کسی نبود یهو حالش بد شد نمیتونم توضیح بدم سخته ....اگه میتونی برام دعا کن ممنونتم

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر کسی نبود یهو حالش بد شد نمیتونم توضیح بدم سخته ....اگه میتونی برام دعا کن ممنونتم

الهییی خدا صبرت بده

چند وقت گذشته از اون قضیه؟ 

اقدامی الان یا بچه داری؟ 

اون موقع تنها بودی یا شوهرت پیشت بود؟ 

خیلی دعات میکنم انشاا... خدا خودش ب حق علی اصغر دوباره دامنتو سبز کنه و طول عمر با عزتو طولانی داشته باشه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
الهییی خدا صبرت بده چند وقت گذشته از اون قضیه؟  اقدامی الان یا بچه داری؟  اون موقع تنها ...

اره پیشم بود همسرم اره اقدامم این ماه یه هفته زد عقب به دکترم زنگ زدم‌گف رحمت واکنش نشون میده خیلی خوبه فک کردم حاملم اول خیلی خوشحال شدم ....ممنون عزیزم 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
الهییی خدا صبرت بده چند وقت گذشته از اون قضیه؟  اقدامی الان یا بچه داری؟  اون موقع تنها ...

۵ماه گذشته 🥺

۵ماه گذشته 🥺

خداراشکر تایپیکاتو خوندم مثل اینک یه بچه دیگ داری اره؟ چندسالشه

بازم شکررر

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
خداراشکر تایپیکاتو خوندم مثل اینک یه بچه دیگ داری اره؟ چندسالشه بازم شکررر

اره یه دختری دارم ۴ سالشه اره خداروشکر که دارمش...فدات عزیزم

خداراشکر تایپیکاتو خوندم مثل اینک یه بچه دیگ داری اره؟ چندسالشه بازم شکررر

نمیدونی چی میکشم از دوری بچم از نبودنش امروز حالم بهتر بود ولی دوروز پیش از بس گریه کردم دخترم کلافه شده بود 

نمیدونی چی میکشم از دوری بچم از نبودنش امروز حالم بهتر بود ولی دوروز پیش از بس گریه کردم دخترم کلافه ...

راستم میگی حقم داری هنوز تازه هست

ولی داشته هاتو شکر کن حکمت خدارا بعدا میفهمی

زایمانت طبیعی بود؟ 

راستم میگی حقم داری هنوز تازه هست ولی داشته هاتو شکر کن حکمت خدارا بعدا میفهمی زایمانت طبیعی بود؟& ...

اره طبیعی بود ....اره یه حکمتی توش بود میدونی خدا با خیلیا خیلی راه میاد ولی بابعضیا نه خیلی غمو غصه بهشون میده مث من ولی بخودش سپردم دیگه 😔

ای بابا شما چه توقعهایی از مادرشوهر داری من بچم ناخواسته سقط شده بوددایما زنگ میزد که ببینه من چطورم اصلا خوشش هم نمیومد که بگم جاییم بخاطر سقط درد میکنه میخواست بیاد خونم مهمونی؟بعد وقتی تویه درد بودم وبچه داشت سقط میشد به شوهرم تلفنی میگفت نمیای پیش من،اینا که حسی به ما ندارن مرده وزندی ما براشون یکیه شما باشی قصه نمیخوری وقتی من تو اون شرایط به همسرم نیاز دارم بره پیش اون بشینه