مادرشوهرمن ک هیچی بچه اولم عین خیالشم نبود الان دومیم همیجوره فاصلمون پیاده کمتر از ده دقیقه هس من مامانمم فوت کرده هیچکس نیس بم برسه الان شش ماهمه تو ای مدت دریغ از یه بار غذا درست کردن یا تعارف بزنه بگ بیا خونه ما سه ماه اول خیلی حالم بد بود الان مامان خودش مریض شده بینارستانه رفته شهرستان بهم گفت کسی نیس غذا برا بچه ها درس کنه بچه هاشم بزرگن یه دختر یه پسر ولی دخترش شاغله منم تو دلم گفتم به من چه موقع من مث جنازه افتاده بودم نمیتونسم اشپزی کنم به هیچ جاتم نبود شما بودید میرفتید 😏بعدم ک بچه دنیا میاد کلا بچمو صاحاب میشن برا بچه اولمم محل نمیداد دنیا ک اومد نوم نوم میکردن 😏😏😏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تقصیر کسی نبود یهو حالش بد شد نمیتونم توضیح بدم سخته ....اگه میتونی برام دعا کن ممنونتم
الهییی خدا صبرت بده
چند وقت گذشته از اون قضیه؟
اقدامی الان یا بچه داری؟
اون موقع تنها بودی یا شوهرت پیشت بود؟
خیلی دعات میکنم انشاا... خدا خودش ب حق علی اصغر دوباره دامنتو سبز کنه و طول عمر با عزتو طولانی داشته باشه
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
الهییی خدا صبرت بده چند وقت گذشته از اون قضیه؟ اقدامی الان یا بچه داری؟ اون موقع تنها ...
اره پیشم بود همسرم اره اقدامم این ماه یه هفته زد عقب به دکترم زنگ زدمگف رحمت واکنش نشون میده خیلی خوبه فک کردم حاملم اول خیلی خوشحال شدم ....ممنون عزیزم
حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
خداراشکر تایپیکاتو خوندم مثل اینک یه بچه دیگ داری اره؟ چندسالشه
بازم شکررر
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
نمیدونی چی میکشم از دوری بچم از نبودنش امروز حالم بهتر بود ولی دوروز پیش از بس گریه کردم دخترم کلافه ...
راستم میگی حقم داری هنوز تازه هست
ولی داشته هاتو شکر کن حکمت خدارا بعدا میفهمی
زایمانت طبیعی بود؟
ای بابا شما چه توقعهایی از مادرشوهر داری من بچم ناخواسته سقط شده بوددایما زنگ میزد که ببینه من چطورم اصلا خوشش هم نمیومد که بگم جاییم بخاطر سقط درد میکنه میخواست بیاد خونم مهمونی؟بعد وقتی تویه درد بودم وبچه داشت سقط میشد به شوهرم تلفنی میگفت نمیای پیش من،اینا که حسی به ما ندارن مرده وزندی ما براشون یکیه شما باشی قصه نمیخوری وقتی من تو اون شرایط به همسرم نیاز دارم بره پیش اون بشینه