2777
2789

مادرشوهرمن ک هیچی بچه اولم عین خیالشم نبود الان دومیم همیجوره فاصلمون پیاده کمتر از ده دقیقه هس من مامانمم فوت کرده هیچکس نیس بم برسه الان شش ماهمه تو ای مدت دریغ از یه بار غذا درست کردن یا تعارف بزنه بگ بیا خونه ما سه ماه اول خیلی حالم بد بود الان مامان خودش مریض شده بینارستانه رفته شهرستان بهم گفت کسی نیس غذا برا بچه ها درس کنه بچه هاشم بزرگن یه دختر یه پسر ولی دخترش شاغله منم تو دلم گفتم به من چه موقع من مث جنازه افتاده بودم نمیتونسم اشپزی کنم به هیچ جاتم نبود شما بودید میرفتید 😏بعدم ک بچه دنیا میاد کلا بچمو صاحاب میشن برا بچه اولمم محل نمیداد دنیا ک اومد نوم نوم میکردن 😏😏😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اهمیت نمیداد

تازه زنگ میزد میگفت میلت نکشه، فلانی کتلت درست کرده بود، انقددررررر خوشمزه شده بود😑

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اصلا اهمیت نمیداد تازه زنگ میزد میگفت میلت نکشه، فلانی کتلت درست کرده بود، انقددررررر خوشمزه شده بو ...

حالا برا من تازه دامادم داشتن میومد خونشون هرروز کباب میزدن منم شوهرم سرکار خودم و بچم تنها تو خونه نمیگفت توهم بیا چنان سفره هایی برا دامادش مینداخت 

بلانسبت شما ر ی د برام، حتی اولیم که شوهرم بیکاربودوهم خونه بودپولاشوجمع می‌کرد من بیچاره ازگشنگی هق میزدم فقط، الانم خودشوبکشه جزمهمونی که میریم ومیادنه کاری براش میکنم نه توقعی ازش دارم

من جای شما بودم نمیرفتم واسه بچه هاش غذا درست کنم ، دخترش چلاقه مگه شب درست کنه ، شما الان حامله هستی ، باید استراحت کنی ولی مادرشوهر من خدایی خیلی مهربون من حامله نیستم ولی هرچی میپزه واسه من میاره بالا میگه بوش میاد دلت میخواد

گناه من سادگی بود .

هیچییی پیشم نبود یه هفته قبل زایمانم اومد ماطبقه بالا خونه بابام بودیم این بالا بود من پایین غذا میپحت بومیومد نمیکرذ بیاره با اینک هی میگفتم دیگه شوهرم سهمیه خودش میورد 

هعی

برای بچه های خودشان کم بوده حالابرای ماهم بکنند؟مگرکسی برای آنهامی کرده؟بنده خداهاخودشان هم یک روزی این وقت هاراگذراندند.کمی توقعاتمان رابه جاوکمتربکنیم.واقعابنده که هیچ تویعی نداشتم وندارم.

کاش مال منم ندید میگرفتمون...هم ندید گرفتمون فقط پرسید جنسیتش چیه هم کاری سرم اورد ک سونو اخریم ک وزن بود س بار سونو کردم بچم و خودم رو هم اخر حاملگیم 75کیلو بودم😔😔😔بعدم ک دنیا اومد هی نیش میزد چرا تپل نیس شیرت کمه چرا لباسش تنگه چرا لباسش گشاده واقعا فکرشم حالمو بد میکنه اخر سرم قطع رابطه تمام تا وقتی زنده هستم حلالش نمیکنم خدا ازش نگذره😭

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

این مسائل بستگی به روابط متقابل داره.  توی یه تاپیک چند دقیقه پیش می خوندم که خانمی گفته بود اگر خونه مادر شوهرم کار کنم احساس می کنم غرورم جریحه دار شده!!!! دیگه این خانم چه توقعی از مادر شوهر باید داشته باشه؟! 

2810