2777
2789

من دارم جدا میشم قرار اون بره درخواست بده ولی هنوز نداده منم مهریه مو گذاشتم اجرا 

حالا همش یاد خاطرات و روزای خوبمون میوفتم حالم خیلی بده ، دارم روبه افسردگی میرم 😔

کسای که جدا شدن چقدر طول کشید فراموش کنن و کنار بیان ؟ 

به نظرتون. اونم مثل من الان اذیته بهم فکر میکنه 💔

پری شب پیام دادیم بحثمون شد گفت سعی کن کمتر پیام بدی ، دلم اون لحظه به هزار تیکه تبدیل شد 😔

نمی‌دونم واقعا جدایی داریم یا نه 😔 

مشکلاتمونم تاپیکای قلبم هستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز من عقلتو به کار بنداز

این مرد به درد نمیخوره

گفته بودی بیکاره و دست بزن داره. آخه اینم شد مرد؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
2805
عزیز من عقلتو به کار بندازاین مرد به درد نمیخورهگفته بودی بیکاره و دست بزن داره. آخه اینم شد مرد؟؟

دست خودم نیست همش بهش فکر میکنم دلم انگار شده ذغال رو آتیشه هر روزم با گریه میگذره 😭

خیلی محترمانه جواب داده کاگر قصدت جدی هست تمومش کنخاطرات چیههمون قدر ک خاطرات خوب بوده بیشترش خاطرات ...

آره قبول دارم ولی دل صاحب مرده مو چکار کنم 😔 

همش دلم تنگشه 

نمیدونم اونم دلش تنگ شده یا نه 

آره قبول دارم ولی دل صاحب مرده مو چکار کنم 😔 همش دلم تنگشه نمیدونم اونم دلش تنگ شده یا نه

مردا اولش دلتنگ نمیشن

چون حس انتقامشون قوی تره

ولی بعد ک قضایا تمام دش و ب هدفشون رسیدن یادشون میفته و داغون میشن

آره قبول دارم درست بشو نیست عمرااااقلبم و دلم شکسته مو چکار کنم 😔

چند سالته

این همه مرد خوب

قرار نیست تا ابد تنها باشی ک

زمان بده ب خودتم

بعد شش ماه تا یکسال بهتر میشی

خودتو پیدا میکنی

وارد رابطه جدید میشی

مطمین باش حسرت ب دل اون میمونه

چند سالتهاین همه مرد خوبقرار نیست تا ابد تنها باشی کزمان بده ب خودتمبعد شش ماه تا یکسال بهتر میشیخود ...

من ۲۴ سالمه 

بچه ندارم خداروشکر 

دیگه نمیتونم دوباره کسیو دوست داشته باشم 😭

2810