2777
2789
چقدر شبیه دختر منه

آره یه لحظه دیدم چقدر شبیهه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا برات حفظش کنه خداروشکر کن سالمه راحت نفس میکشه

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

استارتر تو خوشبختیه این طفل معصوم رو میخوای و دنبال بهشت تو آغوش مادر پدر دیگه ای براش هستی .ولی اگر واقعا دنبال بهشت هستی براش حالا که بدنیا آوردیش بهشت فقط آغوش خودته براش .پس دنبالش جایی دیگه نگرد .وقتی این بچه رو از خودت دور کنی میدونی چه تاوانی سنگینی باید بدی .؟پس فکر نکن راحت میشی یا اون بچه راحت میشه.

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی همسر من وکیله خیلی ام کارش درسته میخوای معرفی کنم تا مشکلتو با همسرت حل کنه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

اسی نو که رفتی برا مذاکره؟ !!!!😨 بخدا این معامله دو سر سوخته نکن این کارو 😳😳😳

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
قانونی در کار نیست هزار بار دیدیم 

هست همسر من بلده حق اگه تو دهن شیر باشه درش میاره میده به خودت

کدوم شهری ؟ چند سالته؟

تا الان اصلا دلم نیومده به کسی حرفی بزنم ولی تو واقعا حال بهم زنی اون بچه اگه کنار مامان بی مصرفی مثل تو زندگی کنه خیلی بهتر از اینه که تو پر قو بزرگ شه میخای آیندش رو فقط در فکر این که تو چرا ولش کنی بگذرونه خوب مصیبت میگی یکی دیگه داری اون بعدها نمیگه برادر یا خواهرمو چیکار کنم حتی اگه از رو عصبانیت هم داری این حرف و میزنی بی وجدان ترین مادری

خودم کرونا گرفتم اعصابم خرابه توی قرنطینه تو بیشتر حرصم دادی من رفتم خدا خودش بهترین راهو سرراهت بزاره

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
اره من بدترین مادر دنیام کاش بمیرم تموم شه فقط

به خاطر بچه هات نمیر زندگی کندو بهشون زندگی بده اونا الان دیگه وارد دنیا شدن و به هیچ کس اندازه تو محتاج نیستن معذرت میخام یک لحظه خیلی عصبانی شدم حلال کن