2777
2789
من کل نه ماهگی بارداری و این دوماه فکرکردم 

قضاوتت نمیکنم چون شرایطتو نمیدونم

ولی اگ فکر کرده بودی ی درصدم احتمال میدادی ممکنه کسی ک بهش بچرو میدی ادم خوبی نباشه دنیا خیلی کثیف تر از اونیه ک فکر میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزم متاسفم .ولی خدا خیلی دوستش داشته مطمعنن چون این دنیا پشیزی نمیارزه .خدا هر کیو بیشتر دوست ...

من براش خیلی خوشحالم باورت میشه اون شبی ک پر کشید بعد دوماه راحت خوابیدم؟؟ چون میدونستم الان راحته دیگ درد نمیکشه😭😭

گریه هام‌برا درداشه من میدیدم درد کشیدنشو بمیرم براش سهمش از این دنیا فقط درد بود بچم😭

نمیدونی چی کشیدم تو سرد خونه تونستم ی دل سیر بغلش کنم همه پرستارا عاشق چشاش بودن خیلی خاص بود با چشاش باهام حرف میزد 😭😭

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
هیچکس نمیتونه

خدا ازت نگذره بگو‌بهم

مگه نگفتی رو‌ بارداریش اصلا ویار نداشتی مگه نمیگی راحت می‌خوابه ببین اون اذیتت نمیکنه چطور میتونی تو‌این کارو کنی

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
خدا ازت نگذره بگو‌بهم مگه نگفتی رو‌ بارداریش اصلا ویار نداشتی مگه نمیگی راحت می‌خوابه ببین اون اذیت ...

اره اره مظلومه خیلی دلم براش میسوزه که من مادرشم که اون عوضی پدرشه 

خب چه پدرش جز بی خیالی چشه حرف بزن خودتو خالی کن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
من براش خیلی خوشحالم باورت میشه اون شبی ک پر کشید بعد دوماه راحت خوابیدم؟؟ چون میدونستم الان راحته د ...

آخی الهی بمیرم برایه دل مهربونت 😭😭😭😭😭مادر مهربون زحمت کش چقدرم باسلیقه ای بخدا داشتم باخودم میگفتم ببین چه لباسایی براش دوخته بوده .عزیزم امکان چشم زخم هم هستا  از این به بعد مراقب باش .چون یکسری آدما از حیودی انرژیه منفی پخش میکنن و تاوانشرو امسال منو شما میدیم الهی چشمشون بترکه

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐

شوهر نامردت چی بسرت آورده که به این نتیجه رسیدی😡 خانمی حرف بزن خودتو خالی کن لطفا بخدا سبک میشی😥

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

ببین چ خوشگله چقد مهربونه نگو دیگه اینجوری قربونت برم منم جای خواهرت بگو‌دردت چیه از چی ناراحتی چشه شوهرت بگو‌کمکت کنم

آخی الهی بمیرم برایه دل مهربونت 😭😭😭😭😭مادر مهربون زحمت کش چقدرم باسلیقه ای بخدا داشتم باخودم میگ ...

آره جاریم همیشه میگه فائزه تو چشم خوردی مطمئنم😭😭😭😭

گناه بچم چیبود ک انقد درد کشید😭

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

داری اشتباه میکنی ،من ی مادرم ولی یه لحظه نمیتونم دوریشونو تحمل کنم اون طفلک چه گناهی کرده

ببخشید خیلی اعصابم خراب شد حتی گریه امم گرفت

بهت پیشنهاد میکنم حتما برو روانپزشک 

نکن جون هرکی دوست داری بمیرم برا بچه فرشته کوچولو😭😭😭😭