2777
2789
نه تو بیست سالته مگه چندسال داری که فکر میکنی باردار نمیشی همون اول گفتم کسی که بچه دار نشه یعنی بعد ...

استارتر چرا با دوتا بچه هات جدا نمیشی

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تو بیست سالته مگه چندسال داری که فکر میکنی باردار نمیشی همون اول گفتم کسی که بچه دار نشه یعنی بعد ...

استارتر چرا میخوای بچتا بدی بره شوهرتا از خونه بیرون کن  حالا هر غلطی کرده حیف بچت نیست 

ملتم‌که همه حساس کلیه ها سنگ ساز بچه مردم و میخواید چکار که الان میگید بچشو نمیده عجبا 😡

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
کسی که با شوهرش عاشقانه دارن بچشون بزرگ میکنن هرگز نمیتونه منو قضاوت کنه

از کجا میدونی همه دارن عاشقانه زندگی میکنن؟؟؟؟آدم هرچقدرم از همسرش متنفر باشه نسبت به بچش کوچکترین حس بدی نمیتونه داشته باشه..چه برسه به اینکه بخواد ردش کنه..من این حرفتو نمیفهمم اصلا..مثلا مادری...خیلیا آرزوی فرشته های تو رو دارن اماتو..سنت کمه بعدها میفهمی چی گفتم

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..