2777
2789
عنوان

پسرا از چه جور دخترایی خوششون میاد🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 92 پست

اگه به دوست داشتن پسرا باشه ، دختر احمق و خر و ساده😒😒😒🙌🙌🙌

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختری که خودش را دوست داشته باشه و سبک زندگیش تقلید و چشم و هم چشمی نباشه کلا برای منم جذابه .من سعی میکنم دخترای این مدلی را به عنوان دوست انتخاب کنم .دخترایی که تو حاشیه ها نباشن .مرتب در مورد چهره و رفتار دیگران نظر ندن و سرشون به کار خودشون باشه .

این دخترا دارن فکر میکنن که چه پسری مناسب نیست و اصلا نمیذارن بهشون نزدیک شه ... نه اینکه بپرسن چیکار کنم پسرا خوششون بیاد .

فرقش زیاده

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
2810