2777
2789
عنوان

استرس کنفرانس

103 بازدید | 21 پست

سلام

من موقع صحبت تو جمع خیلی استرس میگیرم 

بنظرتون از پس کنفرانس دانشگاه چهارشنبه بر میام؟

از الان استرس دارم کاش از پسش بر بیام و سوتی ندم 

توصیه ای دارید ک کمک کنه استرس نگیرم🥲

ببین من عییییین توعم

یه راه حل میتونه زیاد کنفرانس دادن باشه که برات عادی شه

یه راه صمیمیت با دوستات هست و ارتباط چشمی برقرار کردن با دوستا

یه راه دیگه هم هست اگه استرست زیاده ۱ ساعت قبل کنفرانست یدونه قرص پرانول بخور 

ببین من عییییین توعمیه راه حل میتونه زیاد کنفرانس دادن باشه که برات عادی شهیه راه صمیمیت با دوستات ه ...

مرسی عزیزم

شما اولین کنفرانس دادین چطور گذشت 🥲

من میترسم مطالب حفظ شده از یادم بره از استرس

اتفاقا چند نفر ام گفته بودن قرص پرانول خوبه ولی میترسم عوارض داشته باشه چون گفته بودن ضربان قلب را کم میکنه و اینا شاید خطرناک باشه😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من عییییین توعمیه راه حل میتونه زیاد کنفرانس دادن باشه که برات عادی شهیه راه صمیمیت با دوستات ه ...

قرص پرانول رو‌ همینجوری تجویز کردین؟

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

بهترین راهش اینه چند نفر که خوب گوش میدن رو انتخاب کنین و ارتباط چشمی داشته باشید.بقیه هم یه نیم نگاه کنید اما ارتباط چشمی بیشتر با شنونده‌هاست.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
مرسی عزیزمشما اولین کنفرانس دادین چطور گذشت 🥲من میترسم مطالب حفظ شده از یادم بره از استرساتفاقا چند ...

صدام میلرزید کم کم داشت پاها و بدنمم میلرزیدن ، نفس کم میاوردم و خیلییی سریع حرف میزدم.. واقعا وحشتناک بود

الان یکم بهترم چون زیاد کنفرانس داشتم

و هفته بعدم بازم یه کنفرانس دیگه دارم 🥲 

بهترین راهش اینه چند نفر که خوب گوش میدن رو انتخاب کنین و ارتباط چشمی داشته باشید.بقیه هم یه نیم نگا ...

اتفاقا با ارتباط چشمی بدتر استرس میگیرم مطالب یادم میره😕

بعضی جاها شنونده ها رو هم دخالت بدین. سوال بپرسین و تایید بگیرین. جملات رو بخواین کامل کنن‌. و ...

میترسم جواب ندن 

کلا استرس میگیرم که کسی هم توجه نکنه به حرفام💔

صدام میلرزید کم کم داشت پاها و بدنمم میلرزیدن ، نفس کم میاوردم و خیلییی سریع حرف میزدم.. واقعا وحشتن ...

🥲💔وایی

منم اولین کنفرانسمه چهارشنبه امیدوارم از پسش بربیام

2810