2777
2789
ی سوال

بفرمایید عزیزم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر وقت اومدم شهرت بیا سوار شو

ایلامممم تشریف بیار🙂

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
بفرمایید عزیزم

🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️قروقاط زده گوشیم رو یکی دیگه ریپ زدم

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
چی رایگانه؟

فکر کنم منظورش این بود که خداروشکر کن 

چون نوشته خداروشکر رایگانه 

یعنی گفتنه خداروشکر خرجی نداره بگو خداروشکر 

من اینجوری بررداشت کردم 

چون منظورش اگه خالی بندی باشه که .... 

صد تومن درسته که درامد خوبیه ولی محال هم نیس که بگیم طرف دروغ میگه 

نامزد منم بازاریه درامدش کفه کف ۸۰ تومنه  دوراز ذهن نیس 

بازاریا  و یه سری فنی ها واقعا درامداشون خوبه 

شوهردخترخالم نمایشگاه ماشینه ماهی ۱۷ میلیون دارن قسط طاامیدن به دامادعموم که طلاسازه 

خب درامدشو حتما خیلی بالاس که میتونن 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
این روزا کار ماشین سود و بازدهی خوبی داره خیلی ها دیدم رشد کردن تو اینکار

بله عزیزم درسته

و اینکه همسر منم فقط ماشین های خارجی و مدل بالا کار میکنه دست مزد و سود قطعات بالاست

بعضی قطعات تا هفتاد درصد سود داره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خخخ وااای ببخشید🤣🤣🤣

کوفت 😒😒😒

فکر کنم منظورش این بود که خداروشکر کن چون نوشته خداروشکر رایگانه یعنی گفتنه خداروشکر خرجی نداره بگو ...

چقددد مترجم اینجاداریم😐😐😐😐😐

فکر کنم منظورش این بود که خداروشکر کن چون نوشته خداروشکر رایگانه یعنی گفتنه خداروشکر خرجی نداره بگو ...

بله عزیزم درسته 

منم همیشه خداروشکر میکنم واقعا

منظورم این بود با این پول نمیشه زندگی لاکچری داشت

2810