2777
2789
عنوان

پسرا از چه جور دخترایی خوششون میاد🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره متاسفانه خیلی دوسش داشتم تو تاپیکم بودید؟

تو یه تاپیک دیگه پرسیدی دیدم یعنی الان دوستش نداری ؟ اینجوری الکی خودتو داری اذیت میکنی شاید دوستت داشته باشه ولی خب چیکار میشه کرد 

کاربر خانم😐😂
تو یه تاپیک دیگه پرسیدی دیدم یعنی الان دوستش نداری ؟ اینجوری الکی خودتو داری اذیت میکنی شاید دوستت د ...

الانم دوسش دارم

فقط میخوام بدونم انقدر که من عذاب میکشم حس اون چیه نسبت به من

کاش دلها در چهره ها بود.....

مرحله اول اینایی که میگمه ب نظرم 

روابط عمومیش خوب باشه 

بعضی دخترا از پسرا یه غول ساختن ک بنظرم خیلی مسخرس من خودم با اطرافیان پسر و مرد ک صحبت میکنم کاملا مودبانه حرف میزنم و شوخی میکنم ولی اجازه نمیدم ب طرف مقابلم ک بهم بی احترامی کنه و از حدش بگذره. من حتی ب دوست پسرمم میگم شما 

تیپ و قیافه که هر کس یه مدلی دوست داره 

ولی اراستگی و بوی بد ندادن خیلی مهمه 

من خیلی دقت میکنم ب این چیزا 

ادکلنمو همه میپرسن اسمش چیه 

لباس پوشیدنمم مانتو جلو باز میپوشم ولی حواسم هس که جوری نباشه که نظر پسرا جلب شه  و نگاها برگرده سمتم 

مودب حرف میزنم و صدام نه خیلی ارومه نه خیلی بلند .

ارایشم میکنم ولی خیلی تو چشم نیس یعنی رنگارنگ نیس 

موهامو از پشت نمیریزم بیرون ولی از جلو یکم از زیر شال میزنه بیرون 

هیچوقت تو خیابون بدو بدو نمیکنم بنظرم یه خانم باید ظریف راه بره 

تو خیابون هیچ وقت خم نمیشم اگر وسیله ای بخام بردارم یا بند کفشمو ببندم میشینم زمین 

تو کفشم جوش شیرین میریزم بخاطر همین هیچوقت پاهام بود نمیده

جورابمو هر سری ک میرم بیرون میام میشورم که لکه هاش مقاوم نشه 

وای از جیغ و داد متنفرم داد نمیزنم کسیم با صدای بلند و داد حرف بزنه اگر بشه یه جوری مودبانه بهش میگم چون واقعا صدای بلند اذیتم میکنه 

تو برخورد اول صحبت کردن و ظاهر اراسته خیلی مهمه 

تو مراحل بعدی باید با دست پس بزنی با پا پیش بکشی 

وابسته نبودنتو نشون بدی 

وفاداری نشون بدی 

اینکه بهشون نشون بدی اگر خطایی بزرگ مثل خیانت کنن دیگ شما رو ندارن خیلی مهمه 

من تا حالا با هیچ ادمی تو زندگیم بحث و دعوا نکردم 

امروز تو ماشین من راننده بودم نزدیک بود تصادف کنم یکی که تو ماشینمون بود و اقا هم بود گفت همینه که میگن نباید زنا رانندگی کنن من اول سکوت کردم داشتم ب این فکر میکردم ک چی بگم دعوا کنم ؟شوخی کنم؟منم تحقیرش کنم؟ بعد چند ثانیه گفتم ترجیح میدم جواب توهینی که بهم کردینو با سکوت بدم دیگ طرف انداخت ب شوخی و به جورایی خودشو جمع کرد

بحث و دعوا با هیچکس نمیکنم دعوایی هم بشه سکوت میکنم جواب نمیدم تا طرف اروم بشه طرف بگه چرا ساکتی میگم نمیشه که منم داد بزنم .یا میگم منتظرم اروم شی

اینا ویژگی های خوبی بود از خودم که تمرین تا به دستشون اوردم

من با اینکه تمیزم ولی شلختم 

الان دارم تمرین میکنم که هرچیزی رو که برمیدارم همون موقع بذارم سر جاش یا اینکه هرچی کثیف میشه همون موقع تمیزش کنم

اینا ب نظرم ویژگی هایی که باید تمرین کنیم هیبی خوبن هم باعث جذب افراد میشه هم باعث احترم و افزایش اعتماد نفش میشه هم 

لوند و سک سی،و محجوب و باحیا البته این چارتار باهم نمیشه بجا جمع بشه معمولا همسراشون محجوب و با حیا انتخاب میکنم بعدش میبینن دلشون لوندی و عشوه میخواد جذب دخترای لوند و سک سی میشن

پسری که تو خواستگاری رد میشه چرا بعد چند ماه شماره رو حذف نمیکنه؟

واقعا سوال جالبی نبود

ازش بپرس چرا نگه میداری!!!!

خیلیا شماره دوست پسر دختر قبلیشون و دارن...

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
یعنی چی ؟ متوجه نشدم میشه واضح تر بگید؟

نمیدونم واقعبت من نگه نمیدارم...واس همین شاید انگیزه اونا داشته باشن...

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
انگیزه ی چی؟

چک کردن طرف...

اون حس کنجکاوی دربارش

پس فردا ازدواج کرد مطمئنن ممکنه دختره بزاره رو پردفایلش ببینه با کی اخرش ازدواج کرد یا شایدم میخواد برگرده یه راه ارتباطی واس خودش نگه داشته...

ب هرحال هرکسی یه انگیزه ای داره دیگ

نمیشه گفت دقیق

چک کردن طرف... اون حس کنجکاوی دربارش پس فردا ازدواج کرد مطمئنن ممکنه دختره بزاره رو پردفایلش ببینه ...

من پروفایل نمیزارم

پس چک کردن به دردش نمیخوره

ممکنه از رو علاقه یا برای برگشتن باشه؟

یا بی دلیل نگه داشته؟

کاش دلها در چهره ها بود.....
2810