2777
2789

عزیزم دی اف ای اگه پایبن نیاد آی وی اف هم بشه بازم سقط میشه

ولی دی اف ای به راحتی پایین میاد، تخلیه ی یک روز درمیون،پرهیز از حمام و استحمام با آب داغ، شست و شو با آب سرد،کیسه ی یخ هرشب به مدت یک ربع، پرهیز از پوشیدن لباس زیر و شلوار تنگ،ترک قلیون و سیگار ، و استفاده از میوه و سبزیجات تازه از جمله میوه های قرمز رنگ مثل انار و توت فرنگی و کلم قرمز، مکمل های آنتی اکسیدان مثل کیوتن و سلنیوم و این طور چیزا

آمپول سینال اف ام موثره که باید توسط اورولوژیست تجویز بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گرفتار شدم با این چ غلطی کردم ازدواج کردم

عزیزم نگرانی نداره با صبرو حوصله همه چی درست میشه منم دوتا سقط داشتم البته هفته های پایین یعنی ۶ و ۸ هفته و دی اف ای همسرمم تو آزمایش اولش ۳۱ بود و خودمم ایمنی و انعقادی مشکل داشتم  ،با انتخاب یه دکتر خوب همه ی مشکلات حل شده و الان به لطف خدا هفته ۱۶ بارداری هستم

امیدوارم شما هم این روزهای سخت رو پشت سر بزارید و در آینده ای نزدیک دلبندتون رو به سلامت بغل بگیرید

ممنون عزیزم. دی اف ای شوهرت چطور پایین اومد؟؟

با همون کارایی که بالا توضیح دادم

تخلیه ی یک روز درمیون،ترک حمام داغ،شستو با آب سرد،استفاده از کمپرس یخ، دریافت آنتی اکسیدان مثل کیوتن و سلنیوم و ویتامین ای و ویتامین سی و ... ،مصرف زیاد میوه و سبزیجات تازه،ترک قلیون، با رعایت این کارا از ۳۱ رسید به ۲۱ 

بعدش هم دکتر اورولوژ برای اینکه دی اف ای پایین تر بیاد بهش ۶ تا آمپول سینال اف داد که هر ۵ روز میزد ولی دیگه بعدش آزمایش ندادیم ببینیم چند شده چون دکتر همون ۲۱ رو هم قبول داشت و گفت دیگه آزمایش لازم نیست

با همون کارایی که بالا توضیح دادم تخلیه ی یک روز درمیون،ترک حمام داغ،شستو با آب سرد،استفاده از کمپر ...

من شوهرم هنو ازمایش نداده ببینیم چطوره...ولی دکترم میگ وقتتو هدر نده تو باید ای وی اف کنی ک دیگ مطمئن بشیم اینبار سقط نمیشه😣مگر اینکه مشکلی دیگ باشه

من شوهرم هنو ازمایش نداده ببینیم چطوره...ولی دکترم میگ وقتتو هدر نده تو باید ای وی اف کنی ک دیگ مطمئ ...

دکتر من قبل از آی وی اف حتما دی اف ای رو بررسی میکنه

چون میگه دی اف ای بالا چه در طبیعی چه در آی وی اف خطر سقط رو بالا میبره

حتما آزمایشهای لازم رو انجام بدید تا ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید

دکتر من قبل از آی وی اف حتما دی اف ای رو بررسی میکنه چون میگه دی اف ای بالا چه در طبیعی چه در آی وی ...

عزیزم شوهر منم الان آزمایش داده و دی اف ای ۳۱درصده من دوبار به راحتی باردار شدم ولی متاسفانه سقط شدن اصلا فکر نمی کردم اسپرم شوهرم مشکل داشته باشه....ممکنه منم کارایی که شما کردی رو بکنم و نتیجه بگیرم؟خیلی استرس دارم خیلی عصابم بهم ریختس چقد طول کشید تا اسپرم شوهرت نرمال شد؟بعد چند وقت اقدام باردار شدی؟ممنون میشم جوابمو بدی 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
عزیزم شوهر منم الان آزمایش داده و دی اف ای ۳۱درصده من دوبار به راحتی باردار شدم ولی متاسفانه سقط شدن ...

من خودم پنج ماه به همسرم رسیدم و بعدش آز داد شده بود ۲۱ که دکترش گفت خوبه ولی بازم آمپول دادن تا بهتر بشه ولی دیگه بعدش آز نداد 

ما بعد از ۶ ماه از آزمایش آخرش اقدام رو شروع کردیم که دومین ماه اقدام باردار شدم

اصلا در مورد دی اف ای نگران نباش به راحتی پایین میاد 

ولی در کنارش حتما خودت هم آزمایشهای کامل سقط رو بده 

ممکنه مشکل از جای دیگه هم باشه

من تو باردای خودم هم داروهای ایمنی و انعقادی مصرف میکنم

من خودم پنج ماه به همسرم رسیدم و بعدش آز داد شده بود ۲۱ که دکترش گفت خوبه ولی بازم آمپول دادن تا بهت ...

ولی خیلی تو همین نی نی سایت همه ناامید و باید با روش های غیر طبیعی باردار بشن.....ما واقعا از لحاظ مالی دستمون باز نیس که جز طبیعی بتونم باردار شم..حالا از وقتی تو نی نی سایت حرفای بقیه رو خوندم که چندساله نازایی دارن و نشدن کلا ریختم بهم و همش گریه میکنم..فقط بین این همه تو بودی که با خوندن حرفات یکم دلم آروم گرفت...عزیزم من چیکار کنم حالم خیلی بده چقد باید صبر کنم تا شوهرم خوب بشه بعد چندوقت دیگه باز باید آزمایش بده

ولی خیلی تو همین نی نی سایت همه ناامید و باید با روش های غیر طبیعی باردار بشن.....ما واقعا از لحاظ م ...

عزیزم اگه همسرت غیر از دی اف ای مشکل دیگه ای نداره اصلا نگران نشو،تو فاکتورهای اسپرم دی اف ای نسبت به بقیه فاکتورها به راحتی قابل درمانه مگر اینکه دی اف ای به علت واریکوسل باشه ولی با این حال بازم معمولا با دارو و تغییر سبک زندگی در عرض دو سه ماه پایین میاد

عزیزم اگه همسرت غیر از دی اف ای مشکل دیگه ای نداره اصلا نگران نشو،تو فاکتورهای اسپرم دی اف ای نسبت ب ...

ممنون عزیزم..از لحاظ دیگه فک نکنم مشکل داشته باشه چون دوبار به راحتی باردار شدم حالا بازم میره آز....انشالله که مشکلی نیس..برا شماهم فقط دی اف ای بالا بود و همه چیز دیگه اوکی بود؟؟بعد در مورد کمپرس یخ یکم بیشتر میگی که چجوری اینکارو کنیم؟؟ببخش هی سوال میکنم بزار پای نگرانیم 

ممنون عزیزم..از لحاظ دیگه فک نکنم مشکل داشته باشه چون دوبار به راحتی باردار شدم حالا بازم میره آز... ...

آره عزیزم همسر من فقط دی اف ای مشکل داشت اما خودمم آزمایشاتم مشکل ایمنی و انعقادی رو نشون داد ولی به راحتی با دارو درمان میشن

در مورد کمپرس یخ هم میتونی از این کمپرس های آماده تو داروخونه ها هستن از اونا بگیری و هر سری قبل از استفاده بزاری فریزر یخ ببنده هم اینکه میتونی تو کیسه فریزر یخ بریزی و بپیچی به یه پارچه تا حدی که سرماش قشنگ حس بشه بعد اونو هر شب همسرت به مدت یک ربع بزاره رو بیضه هاش 

کمپرس یخ و تخلیه ی یک روز درمیان خیلی خیلی موثره

آره عزیزم همسر من فقط دی اف ای مشکل داشت اما خودمم آزمایشاتم مشکل ایمنی و انعقادی رو نشون داد ولی به ...

اخه شوهرم میگه کمپرس یخ مگه میتونم طاقت بیارم و قبول نداره میگه یخ میزنم...‌.بعد اینکه واقعا با دارو پایین میاد؟؟اخه میبینی که چیا تو نی نی سایت گفتن وقتی میخونم کلی ترس و استرس میوفته به جونم..عزیزم ببخش که هی میپرسم ها