2777
2789
عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ب ...

سلام عزیزم تاپیکاتون و میخوندم منم دوبار سقط داشتم هنسرم‌هم واریکوسل داشت و عمل کرد مییشه بگید سر دخترتون‌چیکار کردید؟

عزیزم استرس نداشته باز ولی برا اینکه دل خودت آروم بگیره میتونی بعد اینکه داروهارو خورد آزمایش بدین ب ...

سلام عزیزم..قرص کیوتن واسپیرژنو ال کارنیتین و قرص حساسیت هم دکتربهش داد بعد سه ماه ازمایش داد از ۲۰ شده ۲۸ دیشب خیلی حالش بدبوداسترس داشت همه فاکتورهاش خوبه فقط دی اف ای بالاست و اینکه سونوهم داد واریکوسل گرید دو داره سمت چپ سمت راست هم گرید یک😑😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم تاپیکاتون و میخوندم منم دوبار سقط داشتم هنسرم‌هم واریکوسل داشت و عمل کرد مییشه بگید سر دخ ...

من پسر دارم و رژیم غذایی سالم و قرص های تقویتی که دکتر داد و مصرف میوه هایی که ویتامین سی داشتن خیلی جواب داد 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
سلام عزیزم..قرص کیوتن واسپیرژنو ال کارنیتین و قرص حساسیت هم دکتربهش داد بعد سه ماه ازمایش داد از ۲۰ ...

ای بابا چه بد...دی اف ای خیییلی مهمه چون تکثر سلول ها تو جنین دست اونه و اگه بد باشه یجا دیگه تکثیر اتفاق نمیوفته و جنین مشکل دار میشه،،کارش جوریه که تحرک نداره؟؟آخه این خیلی مهمه و اینکه یخ روی بیضه هم قبل رابطه خیلی خوبه 

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱