2777
2789
خواهش میکنم گلم اگه لایق باشم حتما دعا میکنم انشاالله مشکلتون به زودی برطرف میشه منم یه روزایی خیلی ...

انشالله عزیزدلم...انشالله منم مثل شما موفق میشم دی اف ای رو بیارم پایین با چیزایی که میدم شوهرم بخوره....انشالله توام فندوقت رو سالم و سلامت بغل بگیری و بیای خبر خوش رو به ماهم بدی ☺

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله عزیزم

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه؟؟؟؟هستی؟؟میخاستم بگم که شوهرم ازمایششو تکرار کرد دی اف ای اومده رو ۲۰ بنظرت خوبه دیگه؟؟لازم نیس تا زیر ۱۵ بیاد اخه میگن زیر۱۵ نرماله فقط.میخاستم ببینم تا همینقد خوبه یا ن.دکتر شما چی گفت بهتون

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه؟؟؟؟هستی؟؟میخاستم بگم که شوهرم ازمایششو تکرار کرد دی اف ای اومده رو ۲۰ بنظ ...

سلام عزیزم من متاسفانه دخترم رو ۲۷ هفتگی از دست دادمش 😢

برای همسر من از ۳۰ رسید به ۲۱ که دکتر اورولوژیستش گفت خوبه و گفت ما زیر ۲۳ رو قبول داریم ولی برای احتیاط برای یک ماهم دارو و آمپول داد و گفت بعد از اتمام آمپول ها اقدام کنید دکتر خودمم زیر ۲۴ رو قبول داره ولی خب هرچی پایین تر بیاد بهتره

سلام عزیزم من متاسفانه دخترم رو ۲۷ هفتگی از دست دادمش 😢 برای همسر من از ۳۰ رسید به ۲۱ که دکتر اورو ...

چرا عزیزم برا چی از دستش دادی؟خیلی ناراحت شدم خیلی، اخه چیشد یهو؟

چرا عزیزم برا چی از دستش دادی؟خیلی ناراحت شدم خیلی، اخه چیشد یهو؟

والا خودمم موندم که چیشد!!!  همه چیش خوب بود و ۲۳ هفته رفتم سونو همه چی عالی بود اما هفته ۲۵ حرکاتش کم شد رفتم سونو گفتن بچه دچار مشکل شده و دور ریه و شکمش آب جمع شده و دیگه بعد از چند روز ایست قلبی کرد 

والا خودمم موندم که چیشد!!!  همه چیش خوب بود و ۲۳ هفته رفتم سونو همه چی عالی بود اما هفته ۲۵ حر ...

اخ خدا عزیزدلم باور کن با تموم وجودم حال این روزهاتو میفهمم و درک میکنم‌.پارسال همین موقه بود منم بچمو بخاطر این که شکم و ریه هاش اب آورده بودن سقط کردم الهی که خدا جاشو زود برات با یه بچه سالم پر کنه..نمیدونم چی بگم که حال دلت خوبشه فقط از خدا یه صبر زیاد میخام برات چون مشکل تو مشکل منم بود متاسفانه..خودمو دلداری میدادم که بااین مشکل همسر حداقل یکی هست که به سلامتی باردار شده ولی باز با این اتفاق تلخ تو منم ته دلم خالی شد که منم شاید نتونم صاحب یه بچه سالم بشم😔😔

اخ خدا عزیزدلم باور کن با تموم وجودم حال این روزهاتو میفهمم و درک میکنم‌.پارسال همین موقه بود منم بچ ...

پس بچه شما هم هیدروپس شده بوده😣لعنت به هیدروپس😣 ولی این مشکل ربطی به دی اف ای یا مشکلات دیگه اسپرم نداره اصلا نگران نشو. 

به شما نگفتن علت آب آوردن بچتون چی بوده؟ یا اینکه برای بارداری بعدی نگفتن باید چیکار کنید؟

پس بچه شما هم هیدروپس شده بوده😣لعنت به هیدروپس😣 ولی این مشکل ربطی به دی اف ای یا مشکلات دیگه اسپرم ...

اره عزیزم بچه منم همین هیدروپس لعنتی رو داشت....جدی ینی میگی ربطی به اسپرم نداره؟؟پس برا چیه؟؟من بخاطر همین دوتا سقطم شوهرم رفت آز اسپرم که گفتن شکنندگی داره و علت میتونه این باشه.ولی قطعی چیزی نگفتن.ن عزیزم هیچی نگفتن فقط گفتن ما نمیتونیم بگیم دیگه تکرار نمیشه و نمیتونیمم بگیم باز تکرار میشه همچی دست خداس همین!!به تو چی گفتن نگفتن چرا اینطوری شد؟وای خدا روزهای خودم داره یادم میاد 😔

اره عزیزم بچه منم همین هیدروپس لعنتی رو داشت....جدی ینی میگی ربطی به اسپرم نداره؟؟پس برا چیه؟؟من بخا ...

لعنت به این درد بی درمون😣

اره عزیزم اصلا ربطی به اسپرم نداره البته سقط های زیر سه ماه مثل بارداری پوچ و تشکیل نشدن قلب و ایست قلبی تو سه ماه اول میتونه از اسپرم باشه ولی هیدروپس هیچ ربطی به اسپرم نداره 

والا ما فعلا دادیم برای اتوپسی و بررسی ژنتیکی که جوابش خرداد احتمالا حاضر بشه که دکترم گفت با جوابش بیا تا برای خودتم آزمایش بنویسم و شاید هم ارجاع بدم به دکتر ایمونولوژ .

علت های مختلفی داره مثل عفونت های ویروسی ، ناسازگاری خونی و مشکلات ایمنی،کاریوتایپ غیرنرمال، مشکل ژنتیکی، مشکلات خود جنین مثل مشکل قلبی و کلیه و مغز استخوان و خیلی وقت ها هم با اینکه همه ی بررسی ها انجام میشه ولی متاسفانه علتش پیدا نمیشه 

در کل به نظر من اگه ازدواج فامیلی نباشه دلیلی جز بدشانسی نداره 

دکتر ژنتیک به ما گفت اگه همه ی آزمایشها نرمال باشه و علتی براش پیدا نکنن احتمال تکرارش در هر بارداری ۳ درصده و برای هرکسی هم ممکنه اتفاق بیوفته

لعنت به این درد بی درمون😣 اره عزیزم اصلا ربطی به اسپرم نداره البته سقط های زیر سه ماه مثل بارداری ...

اره عزیزم دکتر منم گفت ممکنه از بدشانسی هم باشه این هیدروپس چون ماهم آزمایش کاریوتایپ دادیم که سالم بود خودمم چندروز پیش آزمایش های سقط رو دادم جوابش بعد عید میاد و آزمایش اسپرم شوهرم که اول ۳۱بود الان رسیده به ۲۰...اومدم ازت بپرسم ببینم دکترای شما چی گفتن که با این اتفاق که گفتی برات افتاده درد خودم یادم رفت کلا....دیروز رفتم پیش دکتر همسرم بار اول میگفت زیر۲۵بیاد دیگه خوبه حالا دیروز میگفت نه بازم دارو بخوره بیاد تا۱۵ ولی بخدا من دیگه طاقت ندارم الان خیلی وقته جلوگیری دارم دیگه میخام برم اقدام ولی حالا این دکتر اینطوری گفت موندم چیکار کنم باز با اتفاقی که برا توهم افتاده میترسم اخه من این تجربه مزخرفو داشتم نمیخام باز تکرار بشه

اره عزیزم دکتر منم گفت ممکنه از بدشانسی هم باشه این هیدروپس چون ماهم آزمایش کاریوتایپ دادیم که سالم ...

تا اونجا که میدونم هدروپس کوفتی ربطی به دی اف ای نداره چون هیچ دکتری به ما حرفی از دی اف ای نزده تا حالا ولی بازم میخوای خیالت راحت بشه و دلت قرص بشه بزار بازم دی اف ای پایبن تر بیاد و ایشالا با خیال راحت بری برای اقدام و ایشالا خدا بهتون یه فرزند سالم و صالح بده

تا اونجا که میدونم هدروپس کوفتی ربطی به دی اف ای نداره چون هیچ دکتری به ما حرفی از دی اف ای نزده تا ...

پس فک کنم برای منم از بدشانسی بوده چون تا بحال ازمایشا مشکل نداشته بجز همین اسپرم ..اانشالله عزیزدلم....امیدوارم خدا به دوتامون زود یه سالمشو بده این خاطره های تلخ فراموش بشه..راستی جواب ازمایش اومد منم خبر کن ببینم دلیل این اتفاق برا شما چی بوده