2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست
وااایییی چه داستانی داریم 😄عکسشو نداری ببینم چجوریه یا تو نت نمیشه پیدا کرد؟  پتو هم‌مینداختی ...

اینجوری کل شب و باید بیدار باشی چون نوزاد زود به زود شیر میخوره

اگه بخای بغلش کنی و شیرش بدی و دوباره بزاری سر جاش ممکنه بد خواب بشه

ندارم عکسشو

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
اینجوری کل شب و باید بیدار باشی چون نوزاد زود به زود شیر میخوره اگه بخای بغلش کنی و شیرش بدی و دوبا ...

وای اره .پس گهواره برا روزا خوبه؟ یا برا بعد از شش ماه؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور؟ اخه میگن درگیر میشن باهم و دعوا میکنن😄 ولی همسان ها با هم مهربونن چون خلقیاتشون مثل همه .&nbs ...

نه میگن مال من چون ازیه جفت تغذیه میکنن یه ذره خطریه.بعدش رونمیدونم والا.عکس ندارم چون سونوی قلب رودکترم تومطب خودش انجام دادیه برگه ی کوچیک دادبهم که گمش کردم  

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
نه میگن مال من چون ازیه جفت تغذیه میکنن یه ذره خطریه.بعدش رونمیدونم والا.عکس ندارم چون سونوی قلب رود ...

ای جانم سلامت باشن و زیر سایه ی پدر و مادر بزرگ بشن 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
وای اره .پس گهواره برا روزا خوبه؟ یا برا بعد از شش ماه؟ 

برا روزا خوبه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
چه جالب . فک کنم همون سینال اف و اینا باشه چون همچین چیزی نیومده هنو ک اسپرم دختر و بکشه 

نمیدونم والا منم دکتر گف اون پمادی هم ک گفتم دقیقا قبل از رابطه تزریق میکنی توی واژینال باعث تقویت اسپرم های پسز و ضعیف شدن دختر میشه

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
عزیزم ماه پیش تاپیک زدی حامله ایی عمل بینی هم کردی...چجوری وقتی حامله ایی میخای داروبخوری وامپول بزن ...

عزیزم برای خودم نبودم مال جاریم بوده اون الان ۴ ماه حامله اس و بدون هیچ دارو و رعایتی دختر هم داره😊

عزیزم برای خودم نبودم مال جاریم بوده اون الان ۴ ماه حامله اس و بدون هیچ دارو و رعایتی دختر هم داره😊

من حتی تاپیک سقط هم برای خودم نبوده

باشه عزیزم حتما بهت میگم ...دقیقا روز تخمکگذاریم

یعنی حتمادوقلومیشه یان افزایش میده دوقلویی رو؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
یعنی حتمادوقلومیشه یان افزایش میده دوقلویی رو؟؟

خود دکتر ک خیلی ایمان داشت ب کارش 

خیلیا هم دیدم ک دوقلو داشتن 

و ابنکه ی بارم ی خانمی حتماا پسر دوقلو میخاست منشیش بهش گف اگ دوقلو دختر شد چی 

یعنی میگم ب تعین جنسیته شک داشت ولی انگار ب دوقلویی اطمینان داشت

واقعا؟ تو اینجا خیلی گفتم . تو مجازی یا واقعی؟ فعلا فقط خانواده خودم میدونن دوقلوعه مامانم و ابجیم . ...

دیگه نگو هم اینجا هم واقعیت .ب مامانت ابجیتم بگو ب کسی نگن بگن بارداری و یکیه تا ماه اخر ب هیچکس نگو ب خانواده شوهرت ب هیچکی....من خر برداشتم ب همه گفتم بخدا چشمم زدن تو ۲۲هفتگی از دستشون دادم داعشون همیشه رو دلمه☹ 

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
خود دکتر ک خیلی ایمان داشت ب کارش  خیلیا هم دیدم ک دوقلو داشتن  و ابنکه ی بارم ی خانمی ح ...

وامگه میشه😐فقط اون بالایی بایدصلاح بدونه😐

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت