2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست
امپول دوقلوزایی چیه🙄

نمیدونم هنوز نرفتم بگیرم موعود نشده عکس نسخه رو توی صفحه ی ۲ یا ۳ بود فرستادم اگ میتونین بخونین ..دکتر گفتن امپول برای دوقلویی

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تا الان چقد پیش متخصص رفتی؟ من هنو نرفتم 

خیلی رفتم.پس سونوی ان تی روکی نوشت براتون؟

من چون یه سقط داشتم قبل ازبارداری رفته بودم چکاب وچندبارم تاالان رفتم

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
نمیدونم هنوز نرفتم بگیرم موعود نشده عکس نسخه رو توی صفحه ی ۲ یا ۳ بود فرستادم اگ میتونین بخونین ..دک ...

خب نگفت چیه؟؟سینال اف اچ سی جی گونال اف یا......

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
چقد خوب .  من اگه دوتا گهواره بگیرم چی؟ اونم خوبه؟ ازین تاشوها گهواره امید

دوتا نمیتونی همزمان تکون بدی و همزمان بخابونیشون

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
دوقلو پسر میخوای؟ امپول تعیین جنسیتو دوقلو زایی نشیدم اسمش چیع؟ 

اره پسر میخام ..نمیدونم اسمش چیه ولی این دکتر تو شیراز معروفه ب عنوان تعین جنسیت و دوقلویی 

که اول داروهای تقویتی میده ک نوشتم بعدم توی ماه بعد موقع اقدام امپول نوشته برام ک باید حتما تو یخچال نگهداری شن  یکی برای تعین جنسیت یعنی کمک ب اسپرم های پسر  و کشتن اسپرم های دختر ..یکی هم کمک ب تخمک ها ک  دو برابر بشن و دوقلو بشه 

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
خیلی رفتم.پس سونوی ان تی روکی نوشت براتون؟ من چون یه سقط داشتم قبل ازبارداری رفته بودم چکاب وچندبار ...

منم قبل بارداری کلا تحت نظر بودم اخه هنو ۸ هفته ام هنو ان تی نرفتم ک . سونو قلب و رفتم تازه . نمیدونم کی برم متخصص الان کاری و اقدامی میکنه؟ یا فقط ان تی مینویسه و موقع جوابش اقداماتی داره میخوام الکی نرم چون همش تو خونه ام از ترس کرونا 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
منم قبل بارداری کلا تحت نظر بودم اخه هنو ۸ هفته ام هنو ان تی نرفتم ک . سونو قلب و رفتم تازه . نمیدون ...

اگه مشکلی نباشه که کارخاصی نمیکنن فقط ویتامین دی وفولیک اسیدومولتی ویتامین میده 

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
نه نگفت . دقیقا ۳ هفته ی دیگه باید برم بگیرم امپولا رو ‌‌

بیزحمت گرفتی یادت میمونه بگی چی هس؟؟راسی چندم بایدبزنی؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
دوتا نمیتونی همزمان تکون بدی و همزمان بخابونیشون

وااایییی چه داستانی داریم 😄عکسشو نداری ببینم چجوریه یا تو نت نمیشه پیدا کرد؟ 

پتو هم‌مینداختی روشون؟ پتو خطر نداره،؟ بکشن یه وقت رو صورتشون ؟ من میخوام‌خودم رو تخت بخوابم و بچه ها تو گهواره کنار تخت دوس ندارم برم رو زمین کمرم درد میگیره چ کنم

امید زندگیم دوقلوهام😍