2777
2789
عنوان

کیا دوقلو باردارن؟ بیان بحرفیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 152 پست
اگه مشکلی نباشه که کارخاصی نمیکنن فقط ویتامین دی وفولیک اسیدومولتی ویتامین میده 

فولیک اسید راستی شبی یکی میخوری؟ ماما به من گفت یکی صبح یکی شب . ویتامین د ۳ هم داد . 

البته تلفنی چون اقواممونه

امید زندگیم دوقلوهام😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فولیک اسید راستی شبی یکی میخوری؟ ماما به من گفت یکی صبح یکی شب . ویتامین د ۳ هم داد .  البته ت ...

آره فقط شبی یه دونه فولیک اسیدباویتامین د۳

خداجونم ممنونم بابت مهربونیات
اره پسر میخام ..نمیدونم اسمش چیه ولی این دکتر تو شیراز معروفه ب عنوان تعین جنسیت و دوقلویی  که ...

چه جالب . فک کنم همون سینال اف و اینا باشه چون همچین چیزی نیومده هنو ک اسپرم دختر و بکشه 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
توغربالگری گفت احتمال داره دخترباشن.همسانن

ای جاااانم . به سلامتی . اخیییی مال شما همسانن خیلی خوبه مال من ناهمسانن گفت شبیه هم نمیشن اصلا😄 تازه باهم درگیر میشن از یکی اینجا شنیدم ناهمسانا دعواشون میشه همش 

شما پس ارثی بوده 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
ای جاااانم . به سلامتی . اخیییی مال شما همسانن خیلی خوبه مال من ناهمسانن گفت شبیه هم نمیشن اصلا😄 تا ...

ناهمسان باشه بهتره هم ازلحاظ جنسیت وهم چیزای دیگه.سلامت باشی عزیزم

ای جاااانم . به سلامتی . اخیییی مال شما همسانن خیلی خوبه مال من ناهمسانن گفت شبیه هم نمیشن اصلا😄 تا ...

والاارثشم نداشتیم هرچی فک میکنم  

ناهمسان باشه بهتره هم ازلحاظ جنسیت وهم چیزای دیگه.سلامت باشی عزیزم

چطور؟ اخه میگن درگیر میشن باهم و دعوا میکنن😄 ولی همسان ها با هم مهربونن چون خلقیاتشون مثل همه . 

از لحاظ جنسیت ک تو ناهمسانا همه چی ممکنه شاید مال منم دوتا دختر باشه چون ضربانشون بالا بود . برا شما چجوری بود ضربانشون تو زیر ۸ هفته؟ عکس سونو قلبشون و نداری ببینم؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
نه نگفت . دقیقا ۳ هفته ی دیگه باید برم بگیرم امپولا رو ‌‌

عزیزم ماه پیش تاپیک زدی حامله ایی عمل بینی هم کردی...چجوری وقتی حامله ایی میخای داروبخوری وامپول بزنی؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت