2777
2789
عنوان

چرا واقعا اینطوریه زندگی من

97 بازدید | 9 پست

ببینید من تا حالا چندتا خواستگار داشتم چندتا یعنی بیشتر از 20 تا چند مورد میشه گفت قابل قبول بودن بقیه نه ومن جواب منفی دادم بهشون تا اینجا مشکلی نبود چون فکر میکردم من نمی خوام اما بعداً متوجه شدم حتی من هم اگه بخوام سر نمیگیره ی جورایی بهم میخوره تازه فقط خواستگار نیست اگه تو جامعه کاری باشه فعالیتی باشه پولی باشه من هم بخوام برم سراغ اون کار دیگه اون کار نتیجه نمیده واقعا به شک افتادم به طلسم واینا هم اعتقاد ندارم موندم واقعا خدا برا من نمی خواد باید در همین حد بمونم چرا هیچی برام سر نمیگیره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا آدم درونگرایی هستی

رابطه اجتماعی قوی و زیادی نداری

اعتماد بنفس پایینی داره

اینا باعث شده به این فکر برسی

ولی اینطور نیست عزیزم

تلاشت رو بکن به خدا توکل کن 

تلقین مثبت کن نتیجه عالی میشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

به خودت تلقین نکنتوکلت به خدا باشه (واقعی) درست میشه هر روز آیة الکرسی روبخون صدقه بده

نماز هم میخونم قرآن هم بعضی وقتا میخونم بیشتر واسه پدرم که فوت شده نمی‌دونم چرا اینطور شده

نماز هم میخونم قرآن هم بعضی وقتا میخونم بیشتر واسه پدرم که فوت شده نمی‌دونم چرا اینطور شده

من هر روز که از خونه بیرون میرم آیة الکرسی رو باااید بخونم، توکل و ایمان واقعیت به خدا باشه، و بسپاری به خودش،  بهترین رو برات رقم میزنه

درسته اعتماد به نفس کافی ندارم

رو این یه قلم کار کنی بقیه درست میشه

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000